Svi znamo da realno sa tom mašinom nemože napraviti nikakvo oštećenje puta. Ali iz njihovog ugla gledanja to tumačenje zakona bi bilo jednostavno, da je oštećen put te bi bila čak i ogromna kazna, koja nebi bila ni usklađena predviđenim zakonom već i veća, a on kao prekršilac nebi mogao nikom da se za to obrati jer bi svako rekao, pa dali znaš šta si uradio, plati i pamet u glavu. Voleo bi da nisam u pravu za pola ovog komentara.
Ako ideš rukom probat kaj je lanac oštar, a motorka dela pun gas.A kak se bi po ruki porezal?
Problem nije u "kanalu", nego u "obali"....moje mišljenje je da je problem u kanalu vodilice, u jednom dijelu ti je širi od samog lanca iz tog razloga vodilica zapinje za drvo i vuče ti rez u jednu stranu. .....
Jasno da je debilana, naveo sam ono sto znam da se dogodilo, naravno da se ne moze dogoditi ako se sve radi po ps-u ali koliko nas radi tako? Ukljucujuci potpuno skolsko rukovanje motorkom do koristenja zastitne opreme, ka osobno ne poznam niti jednog.Ovo za pilu na špagi je čista debilana. Ja sam pital kak se porezati ak pilu držiš s 2 ruke? Valjda zato pila ima dvije ručke🤔
Kod mene je 45 kak je došlo sa pilom, i to je sinfonija za delat, čak neka vrsta Rock and rolla.I kolega kupljenec koja vodilica kod tebe?