• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja znam da zvuči ružno ali tak i treba..i da ovaj pobjegne natrag i da kaže stotinama drugih da nas zaobilaze.

Sve kaj se radi radi se krivo .granice treba zatvoriti tak kak i ograditi svoje dvoriste..amen..ne da mi se piaati litanije na mobitel jer tko razme -razme a tko ne razme badala velikog štiva.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,763
90cm rezem 😁😁 promjer 30-40cm... a delam tak jer samo slazem na paletu i onda na jesen s cirkularom rezem na 30cm i pospremam.u supu...motorka.puno vise odnese da rezem.na furke...a i puno vise moram cijepati...
A ipak imam 193cm i 115kg pa mi je to malo vece od ficleki 💪🏻💪🏻💪🏻😂😂

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Imam kolegu s posla koji je isto tak građen. Dal sam mu nekaj delat s fergijem, jel sam bil u gužvi. I unutra je nekak kliznul, ali van je bilo drž nedaj :ROFLMAO:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,763
Ja nekak samo na desna vrata idem i unutra i van..nznm zkj al tak mi nekak bolje pase...i brzinu obavezno moram gurnuti u 2. ili rikverc...inace mi zapinje.noga 🤣🤣 nosim cipelu 51 🫣🫣🫣🤣🤣🤣
A noge su mi uvijek na staklu...na papucicu stavim samo kad moram 😂😂😂

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,763
a zaguram se nekak unutra...
jedino bum moral fedre na sjedalu mijenjati...valjda bum si dal napraviti malo jače...slagal sam sjedalo pred nekih godinu ili dvije ali već su otišli fedri...kad sam tanjural nabijal sam do kraja sa sjedalom...osjeća se da ne drže više...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Amortozer ugradi ako hočeš da bude udobnije i da opruge dulje traju ;)

Najnoviji postovi

Na vrh