VAVO
Član
- Tu od
- 7 Tra 2012
- Poruka
- 191
Pošto nisi blizu mene pa mi nisi ni konkurencija,a i neznaš kako naplatit pa tek sada vidim da nisi konkurencija(oprosti ali tako su i mene zaj......kada sam počeo javi se na pp pa ćeš dobit koji savjet možda koristan a možda ti neće koristit ničemu).Uglavnom,računa se po kubiku,ako je manja količina, po radnom satu,ali mora bit razlika neka,jel samo rušiš ili i izvlačiš pa i cjepaš ili rušenje i piljenje na mjeru pa da više ne :toimonster: objasni o čemu je TOČNO rječ.
Trebam porušiti i izrezati na metre a čovjek će si sam sa ekipom odvesti,znači drvo za ogrjev debljine do 40 cm ,to je blizu njega na ravnome u livadi , nisam profić i ne bavim se profesionalno ali ako koju kunu mogu uhvatiti zašto ne kad imam dobre motorke a i obožavam raditi sa njima.Možda ima do 20-30 m2 drva kad bi se složio na vrpu.Ovo mi je prvi put da me netko treba za takvo nešto, čovjeka poznajem i ne bi me prevario.
Inače samo za svoje i bratove potrebe pravim godišnje do 80m2 drva ,dobijemo liniju u šumi i izradimo - pa možda bude nekoliko i za rušiti ali sve do 40-50 cm debljine a sve ostalo je leževina nakon što šumarija izvuče tehniku.Evo ako mi možete dati savjet- zahvaljujem. U ova j..... vremena svaka kuna mi je velika a vjerujem i svima vama.