Jučer mi nije bio pretjerano sretan dan u šumi. Sav sam se zablatio kao svinja, nikako izvući drvo na nizinu, dok sam mu rezao grane ucvikalo mi motorku - udri sjekirom. Uglavnom, naradio sam se, a prikolica još prazna. Uzeo sam dvije Ožujske limun, u šumi vidim da im je prošao rok 3 mjeseca. Prvu sam bacio odmah, ali druge sam pola popio, žeđ ne pita:icon_jook: (imao sam i par direktnih, inače bi umro:smile I na kraju, kad sam prošao sve grabe po putu, na jednom zemljanom dijelu prikolica proklizi i prevrne se, srećom ne do kraja nego se naslonila na zemljani nasip. Kad se krenula prevrtati samo sam gledao motorku kako pada, srećom jedina šteta je napuknut čep od ulja. Istovar većine drva, odreži "ščipu" kako mi kažemo, i uskoro je prikolica opet na oba kotača. Tovari ostatak drva i vozi kući, sav u strahu da još nešto ne pođe po zlu, jer se spuštam vrlo strmim asfaltiranim putem (Štore u 2. brzini jedva drži:tractor, a prikolica nema spojene kočnice. Naravno doma još istovar:icon_axe:
Kad bolje razmislim, možda je ipak bio sretan dan, jer je cilj postignut uz minimalnu štetu, tek uz "malo" više rada. Hvala Bogu!
Kad bolje razmislim, možda je ipak bio sretan dan, jer je cilj postignut uz minimalnu štetu, tek uz "malo" više rada. Hvala Bogu!