• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

vlastel

Aktivni član
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
512
Odlično! Ali, ti si ko dečec kad si ove furke nametal na prikolicu. Moreš iti bez problema delat. Gotovo bolovanje.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Znaš kaj, bolje da niš neznaš kak mi je sad, žena je luda kaj sam išel, veli punica nisi trebal stignemo, al evo ja po svojem. Sad sam već maznul za boleve i pem spat.
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,311
Danas sam srušio prijatelju bukvu promjera metar, nažalost nemam slika ali bilo je ljepog posla. Usput sam si "sredio" na nečemu novi lanac, nije baš neki početak sezone ali što se može.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Zakaj nisi poslikal? A si film doma pozabil deti u aparat? Sad kad ga nabrusiš opet bu ko novi😉ja sam jučer prvi put brusil ovak od oka i super mi ispalo. Mada bum drugi tjedan kupil jednog novoga nek stoji u rezevri. Ova moja bukva je bila širine vodilice moje, i dobro sam se snašel snjom.
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,311
Nisam uzeo mobitel da ga ne polomim. Žurili smo se i nismo razmišljali o tome, ne volim da mi mobitel smeta dok radim. Dosta bu ga trebalo pobrusiti jer je dosta dobio. Sutra kad bum išao brusiti slikam oštećenja.
 

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,524
E Kupljenec, kaj je je, tu se moram složiti, raketa je za šumu dušu dala, nema kaj nemre, prošli vikend kad sam slikal ona drva doma bratova raketa je bila glavni akter ali nisam imal mobitela u šumi da slikam.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Meni je problem samo prikolica, ovo kaj ja vozim je čista robija, na pet put moram iti, a da imam prikolicu na jedanput sve dopeljam. Nisam mogel verovati kak raketa iam snagu i moć kod šlajsanja, velim ja sam moral kočiti u bregu. Normalno bez špere.
 

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,524
Mi smo rezali na 4 metra i u prikolicu viličarom, sitnije na metar u šumsku prikolicu. Okrenuli smo taj dan 3 prikolica dugometrice cca 7 metri u prosjeku kad se nakala, i jednu šumsku isto oko 7 metri nakalanog.
A kaj se tiče rakete, isto bez špere, samo je problem kaj nas je bilo 4 dečka od akcije pa uvijek jedan komad viška se prikopča, pa se prekopčava putem 🤣
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,802
Nisam mogel verovati kak raketa iam snagu i moć kod šlajsanja,
Kaj ga nisi doma na dvor odšlajsal pa tam na mestu spilil na kotače?
Nema utovara, nema istovara, odma imaš piljevinu koju moreš u humus pretvoriti.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Mislil sam si to, ali.
Bilo me strah u šumi ostavit prikolicu, i bojal sam se puta da nebi sjebal do šume, jer ne pamtim kad je neko šlajsal tak van po glavnoj cesti, blata bi bilo to je strašno, moram bi čistiti još sad.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Znam da se nejde, al kaj sad, kaje to za stručnjaka ko ja🙂a i mogu zazvat ženu i dojde prek potoka za 2ipol minute. 👌
A opet ak imam puno ljudi moram pazit na njih kak se bu koji našvasal još si ko kaj napravi, samo mi je to briga onda, ovak ja u miru Božjem bez žurbe sve napravim.
 

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,506
A vidi škrtice se boji da nebi moral dati kakovi gablec onog prošaranog špekiča i koju kilu kobasica.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Od kud tebi da sam ja škrtica? Da je do jela problem ja i odojka okrenem, nije problem nego je alkohol kojega ja nerem zmisli a kamoli u šumi. Ti ak moreš sa takvima u šumu svaka ti čast, ja neću probleme nikakve.
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,031
Eh koliko puta sam sam bio i koliko cu još ic...nemaš brige ako si normalan i ako znaš šta radiš pogotov u ovoj šumi sa slike ja bi samo krenuo redom to je čisti gušt, blagoslovljeni ste šumama, dodite kod mene pilit😩🤔
 

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,066
@Kupljenec 👏
Samo, v šumu se nigda nejde sam.

Ovaj put si dobro prešel, ali naj se igrati. Mačak ima 9 života, pa ga ipak auto zgazi...a ti samo jednoga ;)
Ja koliko znam tog je mačka ubila radoznalost :hahah:

A kupljenec , jesi li možda kubicirao bukvu?
Mikrometrom :hahah:
 
Posljednje uređivanje:
Na vrh