• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
@Galda sutra cu bas izbrojat, mozda se cak upustim i u ostrenje 😅

@savoris taman od toga sto sam danas izrezao dovoljno za pusnicu za osusit meso 😁

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
U oštrenje ćeš naravno jer se na snimku vidi da si pipao zemljicu .

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ma hocu, samo ne znam da li odmah ili da cekam za istupim sva 4 lanca 😅

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,355
4 para nogu iz razloga da mogu staviti trupac od 1-2 metara ili više i rezati na komade od 35cm bez potrebe micanja trupca.
Sa 2 para treba raditi u dvoje :cool:.
I to da, zbog brze pile :hahah:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
165326029_2644534002513753_3896321621330220904_n.jpg
Sliku sam posudio s Interneta. Ovo su moji roditelji nazivali "šamlje".
mala-stolica-samlica-slika-103232102.jpg
A ovakav mali stolček su nazivali "šamrlin".
Jasno mi je da Vam zvuči ludo, iskrivljeno, šašavo, ali tak' su govorili kod nas, u mojem malom i zaostalom selu, naši stari.
(Mala anegdota na temelju ovakvih starinskih riječi i izraza, je da se sada pokojna sestrična mojeg oca, pred koju godinu javila telefonom iz Argentine. Nikakav pokušaj "književnog jezika ili razgovora nije upalio", samo dok se razgovor vodio takvim "starinskim riječima", koje je naučila od svoje mame, koja je otišla u Argentinu tamo 1930. - 1932., u tom je razdoblju otišlo njih četvero ili čak petero iz obitelji.)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
@ZJ,
koza je ona stara, lijevo na sliki. Desno je neka GMO koza. 🤭 Makar je i GMO, ipak se mora priznati da je jako praktična. (y)

Najnoviji postovi

Na vrh