Litar tog Aspena je 4 eura. To kupuješ jer si ekološki osvješten ili misliš da je toliko kvalitetniji od običnog benzina i dvotaktola?
Neznam kad je bil 4€?
Sad litra koša 5,84€
Ja imam sad 40 litri i meni bu dost to za jedan cajt.
Teško je to objasnit ljudima koji samo znaju za dvotaktol, i sva ulja za mešung zoveju dvotaktol, i delaju jaču mešavinu da bolje podmaziva. Ili buše aspuh da imaju bolji gas, bolji šus.
Pisali smo o aspen gorivu jako jako puno već.
Ja ga koristim prvenstveno zbog zdravlja, to možeš imat pilu u spavaćoj sobi upaljenu i spati sa ženom i nebu ti niš smrdelo, a o kvaliteti da ne govorino.
Samo mi smo takav narod koji teško ide napred. Kad vidiš strojeve koji troše aspen i obični mešung onda se jasna razlika vidi.
Čuvaš okoliš, kolko tolko šumi pomažeš, ipak neko i živi u toj šumi kaj ju mi upropaštavamo, ptice, srnice, zajčeki, ostala divljač.
Cvijeće visibabe, šarani, zumbuli. Treba malo i o tome vodit brigu, a ne gledat samo kak bi 20 metri drv spilil sa 2 litre benzina i to masno sve naplatil. Ekonomisti to bolje znaju izračunat kad svu terapiju popiju.
Ja si zaradim da si ga mogu priuštiti, niš ne čekam da mi kapne sneba, da je skup je, ali ali, nije bez veze skup.
Kolko ga ja trebam tolko si ga priuštim.
U pili mojoj je do sad samo aspen bil.
Tak i bude dok me pila služi. 😉🤗👍🍺