• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Zaboravljas da je to sila...nema dugo kolege da malo nazbuka o tom traktoru, a upoce di je on?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Tu sam ja, ali kaj da pišem kad me oči pečeju od ovih kaj neznaju kaj bi delali nek samo čekaju poticaj, i ne misle se niš primit posla bez poticaja, farbaju nam oči, kak samo oni delaju, a po ovom kaj se vidi samo se jadaju i čekaju uplate.Znači mi kaj delamo nevaljamo a oni kaj ne delaju oni su vredni. Vredni su i gledaju kak buju zgrluli peneze a nebi delali.
Ja uživam bez poticaja i baš volim delat,nikog niš ne čekam, delam kolko imam i kolko morem, nisam gladan love.Sa raketom svima pomažem u svojem trošku. Cjelo selo mi maše kad ja prolazim sa raketom, jedino ja imam traktor prve klase👍
Kaj da pišem, kome? Ovima kaj nam prodaju muda pod bubrege da je to eko, domaće, vele da je domaće bolje nego kupljeno, je u njihovim glavama.
Ti svi kaj doma hrane gledaju kak bi oženili kupce, isto je sa pajcekima sad, baš me zanima kome budu ih prodali, dali buju po normalnoj cjeni samo da prodaju. Svi dobro žive ali moraju se žalit da farbaju oči. Samo im je cilj napunit žepove a ne nekaj proizvoditi. Prodavači magle.
Da i živ sam i zdrav 😉ali odmaram od foruma. Meni nije jasno da neko neće niš delat dok mu lova ne sedne, e i kad sedne boje se kontrola, ovoga onoga, kad je sve po zakonu nemam se čega bojati.
Uglavno sram me je kaj to čitam.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Dobro nam dosel natrag, meni ni foruma bez tebe. A vezano za ovo sto si napisao… danas je sve naopako pa je tako i sramota raditi ali nije sramota biti na tuđoj grbači

Najnoviji postovi

Na vrh