Postoji granica dobrog ukusa. Oni koji se sprdaju iz tuđeg rada, kolki god on bil, imaju problema sa svojim…Je l postoji granica između zajebancije i ozbiljnosti?
Netko je napisao:Postoji granica dobrog ukusa. Oni koji se sprdaju iz tuđeg rada, kolki god on bil, imaju problema sa svojim…
Ispravak navoda da plin ipak nije zeleni..više naginje ka smeđoj...još uvijek je drvo zeleno tj. najzelenije... ako je vlažnost ispod 20%Svi bi mogli grijati na plin,to je najzelenije gorivo..ili cijelu afriku nakrcati solarnim panelima...a ljude zaposliti da metu pijesak s panela..u noćnim smjenama da ne izgore na suncu
Isto toliko posla je bilo i pred 5 godina kad su drva koštala 40 EUR. Ovako ispada da se je jeftinije grijati na struju.Pa to je još jeftino. Kupi traktor prikolicu pilu kalac Registriraj sve sto treba. Sve natoči dobrim gorivom i uljem. Odi u šumu sruši izvuci ispili iskalaj natovari odvezi istovari….. ja bih svakoga ko kuka malo kolegi @Ghost na par dana tjelovježbe da vidi kako su drva zapravo jeftina. E da, plati i šumariji ili vlasniku drvo…
Kod mene je pre 10 g pelet bio 30e a sad je blizu 250e.Isto toliko posla je bilo i pred 5 godina kad su drva koštala 40 EUR. Ovako ispada da se je jeftinije grijati na struju.
Aha, i gorivo je ista cijena kao prije 5 godina. I gume. I ulja. I masti. I vitlo. I traktor. I hrana. I sve je isto kao prije 5godina samo malo skuplje. Čudi me da su i drva poskupila iako je isti posao za napraviti metar drva.Isto toliko posla je bilo i pred 5 godina kad su drva koštala 40 EUR. Ovako ispada da se je jeftinije grijati na struju.
Kaj nije isti posao? Sad imaš više posla za napraviti metar drva? Isto vitlo koje si imao prije 5 godina koristiš i sad, gorivo je ista cijena, ulje i mast skoro isto ali se ne troši toliko... sigurno se troškovi nisu povećali za duplo.Aha, i gorivo je ista cijena kao prije 5 godina. I gume. I ulja. I masti. I vitlo. I traktor. I hrana. I sve je isto kao prije 5godina samo malo skuplje. Čudi me da su i drva poskupila iako je isti posao za napraviti metar drva.
Pa da, čemu se mučiti s drvima ako je na struju jednako skupo. To i kažem.Kakve su to usporedbe… Onda se griješ na struju.