Znam u svom kraju mnoge koji imaju mala primanja, ali nose mobitel od 500 do 1000e, pa nek ga mijenjaju za pilu pa onda sa njom zarađuju imali bi dodatni posao, nebi pričali da je skupo, nebi imali visok šećer i masnoću i nebi morali na silu svako veče šetati jer pola dana prespavaju. Svi ti maštaju o jeftinom paletu ili plinu i samo dugme stisne i nema brige. Ti koji nemaju novca koji su zdravi nek se uhvate posla pa će imati više. I ličnog iskustva sam sve to prošao.Pital sam te da si na mjestu radnika. Očito nisi. Kak bi postupil da te tvoj radnik pital za povišicu?
250e za 2 sata posla postavljanja klime? Materijal nije poskupil toliko i ne košta 1000kn. Nevažno.
Mene je sram nekom tražiti 100kn/h, jer znam da je njegov sat vjerojatno 1/3 do 1/2 te cijene.
Najviše je bezrazložnog napuhavanja cijena... tak da si onaj s malim primanjima nemre priuštiti gotovo niti osnovno.
Ne osuđujem nikoga, samo razmišljam na glas...
Da al zanimljivo je ovo da nisu u svakoj šumariji iste cijene drva.Ti veliš da sad plačaš cijenu koja je kod nas bila prije 7-8 godina. Zadnje kaj sam čul da su prošle godine bila 200+pdv.zato je kod mene hrast i jasen, isto od ovršina, 50-55 eura, a drugdje bukva i grab 85 eura
Vjerojatno usporedjujete kruske i jabuke....Da al zanimljivo je ovo da nisu u svakoj šumariji iste cijene drva.Ti veliš da sad plačaš cijenu koja je kod nas bila prije 7-8 godina. Zadnje kaj sam čul da su prošle godine bila 200+pdv.
Moj radnik ne pita za povišicu. On je dobije na temelju truda i naše zarade. Sto se vise trudi vise imamo. Sto vise imamo vise i dijelimo. Al ne podcjenjujem tuđi rad i trud.Pital sam te da si na mjestu radnika. Očito nisi. Kak bi postupil da te tvoj radnik pital za povišicu?
250e za 2 sata posla postavljanja klime? Materijal nije poskupil toliko i ne košta 1000kn. Nevažno.
Mene je sram nekom tražiti 100kn/h, jer znam da je njegov sat vjerojatno 1/3 do 1/2 te cijene.
Najviše je bezrazložnog napuhavanja cijena... tak da si onaj s malim primanjima nemre priuštiti gotovo niti osnovno.
Ne osuđujem nikoga, samo razmišljam na glas...
Izvini molim te, nisu kukali oni koji sjeku drva već si ti prvi zakukao.Laku noć, kak bude bude. 👍
Od kukanja nema niš.
Sekiru u ruke i u šumu.
Ima posla da se ljepo zaradi.
Ovo si pisao.Jel je moguće da su drva po 85€? Od Zaprešića do Zaboka nema jeftinije. Bukva i grab?
Kaj komarci delaju u šumi dok tebe nema? Jesi se kad to zapitao? Cijeli život čekaju u šumi i umru ako nitko ne dođe.A komarci?