• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Samo 2? Košta ko 3-4 Stihl MS 500i. To je stroj za radione i šumarske firme i mora jesti čim više zubi da se otplati. 😉

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A košta ko 2 nove pile 🤔
2 Nove pile sa tupim lancem ne vrijede nista..kao ni vlažne elektrode ne znaju ništa zavariti a peč košta kao dobar aparat....ocito krivo gledamo na stvari.

I tvoj zetor vrijedi kao 10 dobro potkovanih konja , svaki taj par konja vuče jednu brazdu a tvoj zetor jedva dvije ..cak i po mokrom kad ti ne možeš van iz dvorišta sa svojim zetorom.
.
(kraj prvog djela)

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Slažem se, najbolji stroj je drek bez dobrog alata. Od pile, bušilice, traktora pa do zubarske brusilice. Bolje loš stroj sa dobrim alatom nego obratno

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
evo mrtvog posta , uskrsnuo je ..

usput da pitam @Ghost da li je kupio brusilicu za lanac ili ne?
Puuh, posve sam zaboravio na to, ali da, naručio jesam, platio jesam, kupio nisam još, valjda su ga poslali na put oko svijeta prije već dođe u Hr.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Čekam da se izredate vi mlađi, a onda, ako pofali, se moremo uključiti i mi starci. Ne bježimo mi od posla, možda se ponekad samo skrijemo u nadi da će se za njega pograbiti omladina. :ppozdrav:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Baš bi sad sjela ona stara..teško se uhvati ali kad se stari panj zapali cijeli brijeg izgori.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Kolega Galda, nebi se štel mešati, ali onak realno gledano na ovoj drugoj slici, između te dve Husqvarne, bi dobro legla i jedna Stihlovka. Kol'ko vidim mjesta ima.:ppozdrav:
Igrom slučaja je nema na slici, inače kod mene su Husqvarne kod kolege Stihl pa zajedno rade u slozi i jedinstvu. Ne prepiru se niti natječu koja je bolja. Rade i pile sve sto trebaju. ☺️

wannabeFarmer

Novi član
Tu od
27 Velj 2017
Poruka
17
Pozdrav svima, zanima me da li bi ste preporučili električnu pilu za piljenje nekih 8 metara drva za ogrijev godišnje, ili su te pile dobre samo za vrtne radove?

Naime imam za te potrebe kinesko gov*o od pile koje sam uspio popraviti u par navrata, al uvijek nešto drugo otkaže, sada odjednom više ne baca ulje na lanac i jednostavno mi se neda više s tim zaj..., a nemam trenutno love za kupiti poštenu motorku.

Najnoviji postovi

Na vrh