• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,829
Ma da samo dva miseca? Ta drva su porušena još prošle godine, pa su se malo onako sušila, pa se ih malo vitlalo, pa se pililo na metar, pa tek onda cjepanje sa odvozom koje ture. I tako to pomalo kako se stigne. Ali to nije sve , jer još ih ima za pokupiti onih grana.....🥱:coffee:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,829
Pa nije da ih ima puno onih za popaliti drva kod nas. Ma ne podpaliti nego ukrasti ih i odvesti u nepoznatom pravcu. Ali je ipak bilo par slučajeva otimanja drva, iako u malim količinama. U oba primjera drva su bila na izvolite koje su si krcali u auto.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,295
Brat mi je lovac i veli ja na čeki i u sumrak lada niva s prikolicom ide po šumi i i njih nutra 3-4.
Zašto đip i mala prikolica, a ne traktor i velika prikolica?
Pa naravno, brže natovare, ne stigne ih niko uloviti

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
GB titanium protop...nemam pojma da li je to točan naziv brenda ali vodilice su odlične, jedino što su teške dosta jer su jednodjelne, ali inače tvrđe su dosta od oregon i Hq pa se manje i troše, a cjenom su podjednake, ova je 75cm a 66 eur

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
581
Ma meni treba neka malo duža za pilanu, 105cm. Imam onu sagenspezi i još je ok ali čisto za rezervu

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
581
GB Titanium ProTOP Guide Bar 3/8", 1.5 mm, 105 cm | GRUBE.EU eto je, ne znam kako ide dostava za hr, meni je prijatelj u njemačkoj ih kupio, ovu od 75 i dvije od 50 cm

Kakve lance koristiš za pilanu, full ili okrugli zub? Imam i ja nekih panjeva pa bi trebao prosjecati.
E hvala, lanci su oni najobičniji kao za klasične vodilice. Iako bi bilo dobro nabaviti neki bas za pilanu. Ovaj se dosta brzo istupi i onda se pila muči bez potrebe
Ovo je frisko naoštren lanac i za par planjaka već je bio tup

Prilozi

• IMG_0859.jpeg
    IMG_0859.jpeg
    68.1 KB · Pregleda: 46

Najnoviji postovi

Na vrh