• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
488
E vidiš to moram probati da podignem jedan kraj trupca. Nego meni je gore što dim od auspuha ide direkt u glavu kad se pili veliki trupac. Odbija se od njega i nazad u facu

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,709
ma da, ali ovako mi lakše uhvatit mjeru a da ne moram na svakom trupcu podešavati visinu na ovim klizačima, ovo što je na prikolici je rađeno tako jer sam tu išao na 2", a danas sam rezao topolu pa mi je to pre debelo, namjestio na 3", ljestve su 4 cm, daska ispadne cca 3,5cm

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,709
Jel itko usluzno pili daske ovim nacinom? Mozda bi mi trebalo spilit hrast fi cca 100cm.
Teško, ako neko i bi odradio tebi je neisplativo. Prvo puno drva odlazi u piljevinu jer je širok/debel rez, drugo ako ti čovjek naplati koliko vrijedi posao skupo je i financijski, a ako ti naplati manje onda on nema ništa.

Na vrh