• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,243
Ima , ali ja sam bio zadovoljan sa prethodnicom koja me polovna služila 21 godinu , neka i ova nova posluži toliko ja ću biti zadovoljan.
Ova je bila i na akciji od 10% pa je i to doprinijelo odluci.

• Like
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,489
Danas sam otišel po ostatak drva koja mi nisu stala zadnji puta na prikolicu. Usput sam popravil krovište na svojoj šumskoj vikendici. Ispod je stavljena ljepenka v4, a gore daske od agacije piljene mojom omiljenom motorkom Stihl 070.
suma 06 1.jpg šuma 06 3.jpg suma 06 2.jpg

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,884
nije, ovo je druga pila, ali da presjeko bi ih sigurno, ova dva zuba su otkinula se prilikom obaranja kad je zakačio po cijeloj dužini ekser

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,935
Nekoliko puta sam ih rezao više komada, u stablima koja su bila neka vrsta ograde. Samo se vrhovi zuba zakrive.

Na vrh