Baš sam mislio napisati, još ima tu posla da se pocisti, oho. I sigurno dosta drva se da napraviti. Ali ako imaju obrt i bave se sumom, onda se zna da moraju sumski red napraviti. Ovdje mi se čini da je uigrana ekipa, kojoj ovo nije prvi put. Želim ti sreću, da sve dobro prodje, da te obestete ali bojim se da je dug put do toga.
Isto tak, od odvjetnika bude slabe koristi. Nek lugar izmjeri sastavi zapisnik, obracunas i imaju par sati da plate, i odmah policija pa tužba, ak se budu izmotavali. Jer ak je to prva klasa i dobri trupci, točno su znali kaj im treba, tak da mislim da bude tu svega. Samo u kalkulaciju trebaš ubaciti i posumljavanje, to bude sada samo trnje i živica rasla, ne bu tu nis od bukve.
Imam jedan primjer gdje je jedan lokalni serif tako porusio sumu, odmah su zvali policiju i vlasnik im nis nije mogao, jer su papiri izmedju grutovne i katastra bili nerjesini i vlasnik nije mogao dokazati da je suma njegova, i ovaj mu ispeljao cijelu sumu pred njegovim očima. A seri je imao sve pokriveno, doznaka, povratnici za izvoz i kaj ja znam , kaj sve ne.