Ukrali i priznali i sad bi da idemo mi u šumu to vidjeti. Meni se to nikako ne sviđa šta ja imam sa njima u šumi ako su priznali krađu i pola sela ih je vidjelo. A to što su oni "kupili" šumu od nekoga tamo desetog koji ih je sjebao jer nema nikakve veze sa šumom nije naš problem šumar mi je rekao da su oni više krivi jer su išli bez ikakve doznake ,čekića, izmjere u tuđu šumu sjeći.
DARIJUS i ja sam ljut i takvog sam razmišljanja ali pokušavam koliko toliko biti čovjek i pristojan. Ali mislim da je mizerija što su oni spominjali 30 e kubik nema šanse.
Sad dali ići u šumu sa njima ili biti grub izmjeriti masu, i reći toliko i toliko je bilo drva toliko i toliko hoću novaca štete ili inače ide prijava po službenoj dužnosti i policija itd.
Hvala vam puno na pomoći, prvi put nam se ovo desilo.
DARIJUS i ja sam ljut i takvog sam razmišljanja ali pokušavam koliko toliko biti čovjek i pristojan. Ali mislim da je mizerija što su oni spominjali 30 e kubik nema šanse.
Sad dali ići u šumu sa njima ili biti grub izmjeriti masu, i reći toliko i toliko je bilo drva toliko i toliko hoću novaca štete ili inače ide prijava po službenoj dužnosti i policija itd.
Hvala vam puno na pomoći, prvi put nam se ovo desilo.