rajnski
Član
- Tu od
- 22 Svi 2010
- Poruka
- 184
Pozdrav svim forumašima,
već sam duže vremena na forumu, ali nisam se još pretstavio pa sam odlučio napisati koju riječ o sebi (mislim da bi i drugi koji to još nisu napravili također mogli)...
Zovem se Luka, imam 26 godina, živim u Suhopolju.
Završio sam Agronomski fakultet u Zagrebu, smjer voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo.
Imamo (otac i ja) nešto manje od 2 ha zemlje na brijegu. Večina površine je do prije koju godinu bila zapuštena i pod agacijom koju smo prije 2 godine porušili i za sada samo malčiram tu zemlju...
Na ostalom dijelu je vinograd (oko 1700 loza), nešto voćaka i stara kuća-vikendica.
Do prošle godine smo imali Tomu Vinkovića 821 (kupljen 1991 godine novi), a lani ga je zamjenio Pasquali...
Od mehanizacije trenutno imam:
traktor Pasquali vanth 6.40, 2010 g.
malčer ino MMT 105
jednobrazni plug Batuje
drljače (home made)
motokultivator Mio f 450
Leđni atomizer Stihl sr 420
2 trimera (Castor i neki kinez)
2 motorne pile (Tomos-Husqarna starija od mene i steel šroteks)
Fiat Panda 4x4 koja se pokazala kao odlično terensko vozilo...
Eto toliko...ako nekoga nešto zanima slobodno neka pita, komentira...
Lijep pozdrav, živjeli!!!:drinkers::drinkers::drinkers:
već sam duže vremena na forumu, ali nisam se još pretstavio pa sam odlučio napisati koju riječ o sebi (mislim da bi i drugi koji to još nisu napravili također mogli)...
Zovem se Luka, imam 26 godina, živim u Suhopolju.
Završio sam Agronomski fakultet u Zagrebu, smjer voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo.
Imamo (otac i ja) nešto manje od 2 ha zemlje na brijegu. Večina površine je do prije koju godinu bila zapuštena i pod agacijom koju smo prije 2 godine porušili i za sada samo malčiram tu zemlju...
Na ostalom dijelu je vinograd (oko 1700 loza), nešto voćaka i stara kuća-vikendica.
Do prošle godine smo imali Tomu Vinkovića 821 (kupljen 1991 godine novi), a lani ga je zamjenio Pasquali...
Od mehanizacije trenutno imam:
traktor Pasquali vanth 6.40, 2010 g.
malčer ino MMT 105
jednobrazni plug Batuje
drljače (home made)
motokultivator Mio f 450
Leđni atomizer Stihl sr 420
2 trimera (Castor i neki kinez)
2 motorne pile (Tomos-Husqarna starija od mene i steel šroteks)
Fiat Panda 4x4 koja se pokazala kao odlično terensko vozilo...
Eto toliko...ako nekoga nešto zanima slobodno neka pita, komentira...
Lijep pozdrav, živjeli!!!:drinkers::drinkers::drinkers:
Posljednje uređivanje: