Evo procitah danas ovu temo od-do pa moram nest rec jel bi puko. Od Rakovice 65 u toj klasi nepostoji bolji traktor a 560 mu nije ni sluga. Imam 'Rajku 65' 1984.g i nebi je dao za dva 560. Sve joj radi i ide ko sam vrag, hidraulik treba imat malo mozga i znat postelat a za to postoji saraf ispod sica cijim se zakretanjem reguliraju opcije podizanja poluga, kipanja te plivajuceg hidraulika i nepriznam nikakve primjedbe u vezi njega. Kardan nema nikakve veze sa radom hidraulike kao sto je Bobo ranije pisao.
O opcim karakteristikama traktora mogu reci samo rijeci hvale jer to i zasluzuje. Okretan, brz, zivahan traktor prgava motora koji nema sebi ravnoga u kosnji, sijanju, transportu, branju beracem, baliranju, u radu sa mnogim priključcima sve je ok samo mi je u oranju mucenik jer mu je prva brzina prebrza i za oranje svakako nije. Imao sam ranije 577 i on je tu bio tata-mata.
Rakovicu sam i ja sam nekad znao potcjenjivat i smijat se tomu traktoru.. Probajte bilo sta osim oranja radit sa rakovicom i sa 560 pa cete se sami uvjerit. 560 je trom i prespor, okretanje mu je katastrofa a 'Rajka' kao zvrk.
Samo jos ovo: kamionku prikolicu punu zrna kukuruza izvukla je iz njive gdje zetor 7011 nije mogao ni mrdnuti dali zaslugom vozaca ili cega drugog ali to je Rakovica. Kad se zdodje kupit cu novu isti model!! Ostale marke su prica za sebe, daleko su oni od ove kvalitete ali daleko su im i cijene... Nemamo mi svi po par stotina jutara ili hektara pa da kupujemo nest zesce, za moje potrebe Rakovica 65, IMT 540 i 5136 vise nego dost!!!