marko hurlimann xa86 kaže:Ti s klatećom cijevi su po meni najbolji rasipači..
Kod mene ih ima 2 komada 800 i 1000 litara..
Ljudi su prije imali s 2 diska i vele da je ovo preporod.Puno je precizniji...
Ovaj od creine mi se čini povoljno..
Ako je dobar, to je mala cijena. Mi smo našeg platili više, i još sam nešto sitno potrošil na obnovu (koja nije bila nužna, ali me veseli imati "nove" strojeve).Bobo kaže:Cujem kako ovdje ljudi siju uljanu repicu za zelenu gnojidbu rasipacem i da bude bas taman koliko je treba biti... Mislim da je ovo izvedivo, al jako jako tesko...
Ista stvar s djetelinom.
Rasipaci s klatecom cijevi su vrhunski strojevi, samo im je i cjena vrhunska, pa se puno manjih poljoprivrednika ne odlucuje za takve rasipace. Ima jedan lokalni svercer u ponudi rasipac s klatecom cijevi, plasticnim kosem 300-400l (ne znam marku) solidno izgleda, 500€.
Tko voli, nek izvoli...
Probaj na njihovom sajtu naći šta te interesuje.Ja sam za moj vikon našao ovde http://www.viconspreadingcharts.com/en- ... e/VICON-PSVetMed kaže:Kupio sam rasipac RAUCH axis 20.1 1000l ali nemam nikakvo uputstvo. Ako neko ima neki prospekt, kako se steluje, podesava, ili iskustvo rada na ovoj masini da mi pomogne. Unapred hvala.
VetMed kaže:Kupio sam rasturivac, koji je skinut sa lisinga raiffeisen banke, od neke firme u blokadi...
tako da nisam dobio upustvo... probavao sam kod njih na sajtu nema detajno objasnjenje,ako iko bude imao sta neka javi. hvala
pozz
Bobo kaže:VetMed kaže:Kupio sam rasturivac, koji je skinut sa lisinga raiffeisen banke, od neke firme u blokadi...
tako da nisam dobio upustvo... probavao sam kod njih na sajtu nema detajno objasnjenje,ako iko bude imao sta neka javi. hvala
pozz
Vise si dosadan s ovim... vec 3. ili 4. upit... Ako ljudi ne znaju ili znaju a ne zele pomoci, ne znaci da moras gnjaviti stalno s jednim te istim pitanjem.
Zovi zastupnika koja prodaje takve rasipace i trazi prospekt, ili daj sliku ovdje, da vidimo jel to neka licenca da ti kazemo od cega bi mogla uputstva za stelanje pomoci...