• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Razotkrivamo traktore!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
za 565 s olt 24 diska plafon i to se dobro dere i grije kad tanjura u težoj zemlji, a što se tiče ide i u 1. i u 2. gdje god treba, 540 sam imao sa rakovičinim motorom i tanjurao je dosta sa 24 d, ali u laganoj zemlji i bilo mu je u 1. dosta, u 2. neide kako treba, a to znači da posao ne valja, sad još imi 540 sa fiat motorom, taj se je jakooo puno navuko 24 d i u 1. jer mu je dosta sporija od ovog sa rakovičinim motorom, a i u 2. samo je htio djedu zakuhati pa to opet nije bilo dobro ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
da ne bi vi mislili da je tanjuram s 540 ;) ;)
to je bio sam jedan komad koji sam tanjurao s njim da malo razgibam tanjuraču :p

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
kako si to uspio nac? :scratch
razumijes sto pricaju,ha? :lol:

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
cilkular kao malčer...
Da, fak, ti češ već naučit riža pismo, ili već znaš koliko visiš po njihovim sajtovima

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
A gle te ovo!!! Ovo je još bolji grunf! Jedno osovinski traktor (motokultivator) kao kombajn za žito. Dušu dalo za površine ispod 10 ha. Također zavidna brzina. Ti kinezi su stvarno lumeni, šteta što hrvatske televizije ovakovo što ne smiju prenositi pa moramo gledati Antu i Simonu... :(

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
Imenjače stvarno gdje iskopaš ove frikove,onaj traktor-berač bi kod nas prodavao kao alvu! :idea:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
Bobo kaže:
Jedan iz susjednog sela je za svoj 560 imo 24 diska tanjurace, sa nekim OGROMNIM tanjurima. 560 je imo posla, al se zato i tanjuralo kak treba. jako nepravljeno konstrukcijski, a tanjuraju da je to bilo gadno za gledat...

je stara tema al evo neki dan sam tanjural sa susjedovim 560 i olt 24 diska pa traktor se igra sa njima ko da ništa ne vuče a iza zemlja se pretvara u pršinu,istina proljetna brazda pa ne propada traktor u zemju,ko zna kak bi išel u zimsku brazdu :scratch

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
zvonis01 kaže:
Imenjače stvarno gdje iskopaš ove frikove,onaj traktor-berač bi kod nas prodavao kao alvu! :idea:
I ja tako mislim. Mislim da bi Hittner i Prima mogli na tomicu nabaciti takovo što. Tko prvi napravi taj grunf car je :shock:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
ha-ha-ha jebote ovo su stvarno gafovi, a onaj berač valjda nisu čuli za burgon i sip eko ili zmaj:D:D:D:D:D

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Ovaj kineski pojede pola od njih u istoj jedinici vremena uz manje troškove berbe ;) A da ne govorimo o amortizacija. Vrh vrhova je taj berač.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Jel zna tko koliko KS treba traktor koji treba vuči cisternu 15 000 litara vode uzbrdo? Što bi preporučili solidno i za koje pare se može naći? Taj traktor bi služio samo za transport po zemljanom putu i blatu. Hvala

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Dobro i preporučio sam 130 ks :) Onako odokativno, mada mislim da to nije nikakvo riješenje.

Na vrh