• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Re: Nova serija

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

Video je obrisan jer mu nije tu mjesto :!: :!: :!:

dalje:mad:ursus4514: ja kao prvo nisam u zagorju ..Kako i Šanana kaže 577 je za 2×14...
daj bilo kojem traktoru potkapći 3×14 koji ima 120ks i 6 cil,pa budemo vidli kaj bude radio s njim ;)
Kod mene Cristall 120ks 6stak,dere s 3×16 u najtežeoj zemlji ko od šale...

U

ursus4514

Guest

......pa da marko kod vas je najteza zemlja kao kod nas najlakša orem i ja s 565 sa 2x16 pa je on umire pod tim ali ove godine je pooro 23jutra sve sam.... ;) ;) ;)

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007

Ak tak nastaviš neće dugo 565, previše mu je 2x16" jedino ako oreš 10-15cm

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

ursus4514 kaže:
......pa da marko kod vas je najteza zemlja kao kod nas najlakša orem i ja s 565 sa 2x16 pa je on umire pod tim ali ove godine je pooro 33jutra sve sam.... ;) ;) ;)

Prijatelju, nećemo se lagat..... Ili je prelaka zemlja i ideš 10-15cm ili mnogo lažeš....
Hm, možda si se zeznio pa je trebalo biti 3.3jutra

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007

petar kaže:
ursus4514 kaže:
......pa da marko kod vas je najteza zemlja kao kod nas najlakša orem i ja s 565 sa 2x16 pa je on umire pod tim ali ove godine je pooro 33jutra sve sam.... ;) ;) ;)

Prijatelju, nećemo se lagat..... Ili je prelaka zemlja i ideš 10-15cm ili mnogo lažeš....
Hm, možda si se zeznio pa je trebalo biti 3.3jutra

Mislim da je ovo drugo u pitanju

U

ursus4514

Guest

......ee ne stvarno kad vam kazem 2x16 zdero 33 jutra..a ide on ali jako dimi i pršlajdriva teško mu je uf.....nego toma kakvog ti imas samea....

J

jokapz

Guest

Postao/la ursus4514 dana 18 vel 2009, 08:20
......pa da marko kod vas je najteza zemlja kao kod nas najlakša orem i ja s 565 sa 2x16 pa je on umire pod tim ali ove godine je pooro 33jutra sve sam.... /quote]

Kojom brzinom oreš?? Kaki je plug mislim klirens i koja marka???

U

ursus4514

Guest

......vako orem sa oltom visoki klirens,....

J

jokapz

Guest

Ovak nemoj se ljutit al ti olta visoki klirens 2x16" nemoš mrdnit sa 565... il sam ližeš 4 prsta. Dobro znam kaki je orač IMT 565. jel imaš prednju vuču na svom IMT??

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007

Sa 2x14 ne možeš sam tak orat , a komoli sa 2x16

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

Istina kaj velite za OLT..
Njemu za 2×14 treba oko 75ks da oreš s njim kako očeš....

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

Nije to off kad se ozbiljno priča. Marko je u pravu, za olta 2x14 trba 75 ks, a ovaj baja ide s 565 i 2x16, ma daj....

Da mi je vidjet toga imt-a sada ako je pooro 33jutra s tim plugom, pa nebi mogo vidjet kakve je boje traktor od masti i ulja. Koliko ti je trošio pri tom oranju?

Daj ne laži, admini odma ovo režite u korjenu, pa nemožeš 33 jutra orat i da ti traktor stalno dimi i proklizuje, nebi to 2 godine tako pooro...

Čemu laganje, šta imaš od toga, kurčiš se a ispadaš magarac, znaš?
E jel i na tom imt-u imaš 2 powera i interkuler da ti se negrije? :lol:

U

ursus4514

Guest

.......pa jebote slikat cu sutra i traktor i plug sta ti znas pooro je dida 33jutra vidit cete sutra......ali ljudi ja derem u ljeto 15cm onda po tom oranju u zimu predjem....prije snijega... ;) ;) ;) ;)

B

Bobo

Guest

Slikaj ti sto god oces, ali kako sam ti i preko MSN-a rekao, reci cu ti i ovdje... Dobro znam sto je IMT 577 sposoban u vrlo lakoj zemlji i sto je 565 sposoban na istoj... NEMA TEORETSKE SANSE da 565 ore sa 2x16" plugom i jos usto OLT koji se dosta tesko vuce...

pricao si gore o oranju, a 15cm to NIJE, to je prasenje strnjaka i bolej da to potanjuras, jer bi bolji posao uradio...

Tema je ZETOR, i molim da se ovdje vise ovakve pizdarije ne pisu...

HVALA!

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212

serija forrtera ima 3 powera,nema veze sa tipkama,ali 2 puta lomljenje brzina što znači da 2 puta možeš stisnit power,1. power se uključi automatski kad ga ubaciš u brzinu i imaš još 2 puta da ga uključiš kao 2 dodatne brzina samo sa većim brojem okretaja,valjda znaš šta znači power

D

dida32

Guest

Zast nebi mogo orat, sve ovisi kakva ti je zemlja, jer nije svikud isto orat!!!!
A zetor i nije tako los traktor, renault je gori...

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442

dida32 kaže:
Zast nebi mogo orat, sve ovisi kakva ti je zemlja, jer nije svikud isto orat!!!!
A zetor i nije tako los traktor, renault je gori...
Na koji Renault točno misliš? Ali koji god da je ne može bit gori od zetora

D

dida32

Guest

REno je problem ako njega na vrijeme nisi promjenio ti zaboravi da budes izasao na bijeg, a zetorom stanes i usred brijega on bude krenul.... A meni se zetor i manje kvari...

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442

Imao sam Zetora 6245 i nakon njega Renaulta 75-34 i uvjek bi radije opet renaulta nego zetora. Bio je motor od fendta gore, 24+24brzine, reverzer...i po svemu je bio puno bolji od zetora. Kojeg ti renaulta imaš?

Najnoviji postovi

Na vrh