ZJ kaže:Onda dobro. No mi smo to malo temeljitije radili pri obnovi naših strojeva (prikolica LW15, samo je pickup bil jako trul jer je vozila travu, prikolica za gnoj Krüger H3 - pojačana šasija, skraćeno rudo, proširena osovina - farbana je s autolakom naručene boje, berač Tornado 35, pojačan prepravljen, dograđen i pofarban po dijelovima, plug si videl itd.)
Netrebam ti spominjati da je sve rastavljeno do zadnjeg šarafa, svi ležaji otvoreni, oprani, namazani i zatvoreni...tak da je sve izgledalo bolje nego kad je bilo novo
DADAC kaže:Kaj nebi km 22 bila naranđasta. Ja imao naranđastu, 165 al mi je delala kvar na vladimircu pa sam ju dal susedu u zamjenu za hrpu gnjoja. Sranje za stanje!!!!!!!!
jeste li mijenjali lezajeve na bubnjevima? ako jeste koliko si platio ako se sjecas?ŠANANA kaže:Je, tak se to dela, mi smo tak rotokosu Deutz - Fahr KM 22 kad smo ju kupili polovnu rastavili do posljednjeg šerafića, svi ležaji, pikse, semerinzi, kučišta, osovine, sve novo kaj je trebalo, pa cerade, zaštite, sve bojano s temeljnom pa gore s autolakom, ma dok je bila gotova, izgledala je ko nova novcata dovezena iz dučana :mrgreen: :mrgreen:
U to vrijeme još nisam imal mobitel s kamerom pa nisam to imal s čim poslikati i jako mi je žao, jer stvarno bio je posao za pamčenje!!!
Ovak izgleda sad, samo je dost prljava, al zamislite si ju kak je čista i blista na suncu :mrgreen: :mrgreen: