• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Remont motora IMT 540

milankrezner

Član
Tu od
26 Tra 2014
Poruka
155
tako je, e al sam ja nju izvadio očistio garež i sve, al je problem što neznam el curi nisam traktor tero jer mi curi na tom poklopcu

evo te dizne

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Neznam ni ja jel imam još koji ispravan uložak.
Ako imam složim i dolazi istim prevozom.

milankrezner

Član
Tu od
26 Tra 2014
Poruka
155
ma dosta je što si poklonio i poklopac :drink:

zašto je ta dizna tako garava sad vidiš sliku u kakvome je stanju, e da možda nisam reko nigdije al skido sam i ljevu isto je tako bila garava, ona nije nigdije puštala al sam iz radoznalosti išo skidat da vidim u kakvom je stanju isto je tako garava, a desnu nisam skido smeto rezervar nije mi se dalo skidat,
vidio sam na forumu da su nekome dizne vlažne od goriva pa od ulja ili suhe, a moje garave ko u dimnjak :D:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
To je normalno da je diza garava, bitno da nema nekih velikih naslaga

milankrezner

Član
Tu od
26 Tra 2014
Poruka
155
Nisam zaboravil, samo nisam bil u mogučnosti.

Milane ovo trebaš?
Imaš to gratis u petak kod sebe samo mi na pp pošalji kontakt telefon

Stigo poklopac, hvala puno na poklonu :icon_e_biggrin:

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Nema frke, kad ugradiš i isprobaš javi se u vezi ostalog.
Do sljedečeg petka bum ja to pribavil, posložil pa ti opet pošaljem istim đabatransom.

milankrezner

Član
Tu od
26 Tra 2014
Poruka
155
Sve je dobro osim sto je ovaj duzi meni je odma iza navoja kraj indikatora, a sad koliki je korak navoja neznam stvarno, pa neznam el ce pasat joj sad me teras da ga idem skidat i slikat i mjerit

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Ako ti netreba onda nemoraš.
ja drugačijeg nemam, a nemaju ni tam gde sam pital jel ima

milankrezner

Član
Tu od
26 Tra 2014
Poruka
155
ništa ona mora iči kod tokara sve nek oan napravi navoj za 16 mm, pomogo si ti puno sa onim poklopcem :drink:

milankrezner

Član
Tu od
26 Tra 2014
Poruka
155
Otiso mi je sat od obrtaljke, neznam dali je do sata ili sajle samo odjednom stao, samo da kazem da mi radni sati nisu nikad radili na tom satu.
Sta bi mogo bit uzrok i dali da kupim novu sajlu pa da vidim el ce onda radit

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Broj okretaja motora i brojač radnih sati rade u paru i pogonjeni su jednom sajlom koja je kod tebe očito pukla čim je stalo iznenada.

Sam sat ti je izgleda neispravan odavno

milankrezner

Član
Tu od
26 Tra 2014
Poruka
155
nemam pojima samo znam da su mi obrtaji radili a radni sati nisu išli, nešto nevalja, el znaš koliko košta ta sajla pa da od nje krenem prvo možda je i ona otišla,
e sad me zanima ako sajla nije nigdije pukla odnosno nije prekinuta dali može biti i onda da nevalja sajla

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Sajla je do maksimalno 50 kuna.

Odšarafi sajlu van i videl budeš dali je pukla kad ju iz božira izvadiš van.
Pravilno okrenuta sajla je postavljena tak da strana na koju sajla ide van bude okrenuta k motoru (tj kopčana na bregastu)
Sat možeš isprobati na način da u njega gurneš ispravnio dio sajle i probaš ga prstima okrenuti.
Kazaljka se mora pomaknuti.

Najnoviji postovi

Na vrh