• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

RENAULT

jandric200

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
593
Renault 155 ks. 92 god. prednja vuča se automacki uključuje , evo danas zadnji kotači proklizavaju i teško izašao iz neke rupetine a ona se nije uključila , šta je sad bilo sa tim uključivanjem prednje vuče.

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
A dali imas gumb da ti sam uljucujes i iskljucujes vucu i da li onda radi?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,499
A koliko su prednji kotači bili skrenuti?

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
Da ti nije Čahura otisla,sto spaja osovinu prednjeg mosta,ili ti prvu vucu i dugu osovinu sto vodi od getribe.Čahura ti duga oko 10cm.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,598
Ako se ukljucuje preko elektro ventila, vjerujem da nebi bio problem slozit prekidac u kabini. Cak i da imas i jednu i drugu opciju.

jandric200

Član
Tu od
9 Velj 2011
Poruka
593
Gdje je taj ventil i kako izgleda , nisam rekao da ispušta zrak ispod kabine , da nije tu problem.

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
zrak nema veze sa tim,jesi ti siguran da se ona pali tak ja bi prije rekel da ima neki gumb pa ili ga je neko skinul ili nekaj na mom renaultu isto 155 se ukljucuje tam kod prozora imam tri gumba rotirka prva vuca I klima

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Tako i ja mislim,koliko sam ih ja gledao svaki je imao dugme za paliti kod prozora,ako nema mehaničko ukapčanje,moj ima ručku za ukopčati.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Nije ventilacija vijerojatno rotirka,slično izgleda kao da je ventilator,slikaj pa da vidimo.

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
ventilacija nije sigurno to ima na onom stupu sve to ti je vjerojatno rotirka pa ide prva vuca pa klimma ako ju imas

Na vrh