• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

RENAULT

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
renault ares 550 rx zanima me koliko je sirok taj traktor i na koliko se da suziti? Koliko trosi u oranju?

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Molim za pomoc sta je bolje renault ceres 330 99 g. Ili lamborghini grand prix 80 ks 95g?

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Da li vrijedi taj renault 99 g 12300 eura?

Evo mi kupili traktor renault ceres 330 99 g.

E sad imam pitanje da li se mogu skinuti plasticni blatobrani zadji na ovom traktoru ali nez skidanja tapacirunga?

Posljednje uređivanje od moderatora:

AcaAleksic

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
233
Svaka čast prijatelju, neka te dugo služi... Jesi li kupio uz njega i utovarivač? Daj koju sliku u kabinu..

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Nismo kupili utovarivac jer ga ni taj nije imao, ali ima svu pripremu. Sutra poslikam. Ne dimi ni mrvicu.

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Hvala hvala. Samo ne znam da li se daju skinit blatobrani bez diranja tapacirunga?

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Kupili smo ga u varazdinu

E zato jer smo jucer skodali one sohvatnike za vrata koji stoje na blatobranu i pali su unutra sarafi u sad ne mozemo di njih

Posljednje uređivanje od moderatora:

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Ja sam blizu tog mjesta i taj mi je traktor poznat. Zato pitam. :)
Nadam se da ce te sluzit bez kvarova. Cestitke na prinovi i sretno. ;-)

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Brza getriba. 5 brzina na mjenjacu. 5 brzih i 5 sporih i sve te na pola i 5 rikverca i to na pola i reverser

Na vrh