91,5 s tim da 549 ima šuplje klipove :rolfer:Promjer je 91.00 mm.
91,5 s tim da 549 ima šuplje klipove :rolfer:Promjer je 91.00 mm.
560 ima M-34 motor na sebi, borung 91
565 ima Dm-34 motor na sebi, borung 91
577 ima S-44 motor na sebi, borung 101
Rupe u klipovima i ostale gluposti ovaj čas nisu bitne.
To je več neko pital, pa je neko (a ja znam i ko) rekel da paše u šaraf, samo je auspuh sa kontra strane, a ja nemogu sa sigurnošču potvrditi jer nisam nikad probal madaDa li na 560 može ić motor od 577 bez ikakvih pripasivanja. Da li pašu svi šarafi i rupe na jednom i drugom?
Ma strpljenja ima i živaca i volje...
Kad ti ima ko od prijetelja pomoć moram ih pohvaliti jer ja i brat ne bi mogli sami..
On više predvodi oko mehanike a ja limarije... artyman:
e nevene jesi ti sebi sračunal kolko će tebe izać taj tvoj traktorić ma si mogal za te pare pravi traktor uzet
Oko 7000 eura i to je pravi traktor jer će sve biti novo a od IMT drugu marku nikad neću uzimati jedino ako ih prefali
dobro ajd nije previše ako složiš kak treba
Pa mora se složiti kako treba imat će sve 4 nove gume pofarban i najvažnije kočnice...
Tako da sam miran sa majstorenjem malo duže...
Oko 7000 eura i to je pravi traktor jer će sve biti novo a od IMT drugu marku nikad neću uzimati jedino ako ih prefali
ja sam svoj dotjero kao nov jeali ako hoćeš da sve funkcionira besprijekorno na imt uvijek imaš nekih šarafanja
ako si to sve novo stavljo kao što si reko sa 2000 eura si kratak gume su ti sa zračnisama sve 4 blizu 10000kn
Prve su nove na njemu zadnje samo trebaju..
zadnje sa zračnicama dođu oko 8000kn
Nešto manje će me doći već sam rješio...
koliko je to manj nije ispod 1000eura
kod nas je ruma, galaxu, kako se ves zove, velicine 16,9R34 kosta 300 EURA sa ugradnjom
Da li na 560 može ić motor od 577 bez ikakvih pripasivanja. Da li pašu svi šarafi i rupe na jednom i drugom?