N
Neven 533
Guest
za što mu je ovo....
Za dizat poklopac su navarili pločice hehe 8)
za što mu je ovo....
Neven 533 više nije član ovog foruma tako da odgovora najvjerojatnije neće bitividim, dobro tebi ide to sređivanje.....
koliko brzina ima taj 577???? jel to mjenjač 10x2 kao na 549????
Neven 533 više nije član ovog foruma tako da odgovora najvjerojatnije neće biti
Možda postane Neven 577 :scratchNeven 533 više nije član ovog foruma tako da odgovora najvjerojatnije neće biti
Tako je sam odlučio. Više o tome ima mehaničkoj radionici u temi aparati za varenje 2-3 stranice prije kraja.a zašto više nije član ?
Baš sam si i ja to mislio.Možda postane Neven 577
I moraju raditi evo jos slikica danas je nas četri radilo na njemu ...
Uploaded with ImageShack.us
Puno ima posla al isplati se kad se napravi nece vise da šteka...
Jedna strana je već gotova i skoro smo ga prevrnuli hehe....
Malo ispod poklopca hidrulika....
Ploče na koje idu kuglice...
Još samo moram ubacit feder kad se slože...
I malo za kraj majstor i pomagači a ja slikam...
Gdje ti vidiš dvije pumpe? Ovo aluminijsko iznad pumpe mi ne izgleda kak druga pumpa:scratch (ne znači da nije)zao mi je za Nevena sto se naljutio (procita sam i temu "švas-aparati")....
nadam se da ce mi netko odgovoriti u vezi IMT 577 po ovim slikama sam skuzio da taj traktor ima dvije hidraulicne pumpe e sad mi nije jasno sto je ono veliko okruglo valjkasto na pogonskoj osovini a ima prohvat na kucište (tamo gdije 533 ima ukapćanje kardana):roll: i čemu sluze one dvije ploče sa utorima za kuglice:scratch???
hvala.
Vidim ovu alu kvrgu, jedino mi ne liči na pumpu (istina, ne rzmem se u IMT-eja).jrdna je pumpa dolje ko na 533 a druga gore vidis cijev iz filtra i ispred se vidu zupčanici za pogon,
ne kuzim kako rade te kočnice i zasto trebaju kuglice????
jrdna je pumpa dolje ko na 533 a druga gore vidis cijev iz filtra i ispred se vidu zupčanici za pogon,
ovako mislim da bi trebalo biti
bilo bi fora da se to moze namontirati na 533
Tako je sam odlučio. Više o tome ima mehaničkoj radionici u temi aparati za varenje 2-3 stranice prije kraja.
Baš sam si i ja to mislio.
Uglavnom ako opet postane član mislim da će primjetiti svi koji su čitali njegov ''klingonski'' jezik, ako opet tako njime odluči pisati
Pročitaj malo njegove postove, pa vidi sam.nekužim ovaj tvoj odg muhaničar!?
A zakej se nebi moglo :scratchjrdna je pumpa dolje ko na 533 a druga gore vidis cijev iz filtra i ispred se vidu zupčanici za pogon,
ovako mislim da bi trebalo biti
bilo bi fora da se to moze namontirati na 533
Možda te malo vara ono uzubljenje koje vidiš unutra. To nije sastavni dio kočnica, nego je to špera (samo je tak metnuto kod slikanja).ako ima hidraulicne kocnice omda one ploče sa kuglicama nemaju veze sa time ili se ja varam pa neka mi netko obijasni
jer sto se tice onih plocica sa utorima i kuglicama to vam:scratch hm... bi trebalo raditi na principu centrifuge kad se osovina jace zavrti sa njome i te pločice ona (centrifuga) potijera van iz lezista kuglice koje povecaju razmak između pločica i sa svojom "rupom" u sredini "uzube":roll:
vise mi to izgleda za ukopcavanje kardanske osovine bez kvacila ukopčas na ler gasu i kad povecas okretaje ona se sama uzumi 100% grijesim ali nesto sl. samo hidraulicno imaju stari MF-i......
žao mi je što ga nema uvijek se dobro nasmijem a nećemo ni vidjeti 533 kako izvozi 8 metara drva iz šume