ja također nisam nikada vidio perkins u imt-u tog tipa.......al tako piše
sve su s44 imr motori......
takvog perkinsa mislim da sam vidio u MF 285s, ako se dobro sječam......
Ista pumpa.Po pitanju hidraulike i na 577 se po zelji ugradjivao dodatni cilindar na hidrauliku. kod desne trube (iznad nje) i postavljen je vodoravno. Da li je 588 i kompanija imala jaci hidraulik, ne znam, mozda su imali neku jacu pumpu, ali sumnjam nekako. Rekao bih da je ista pumpa na sve nabrojane traktore stavljana...
evo salje neven neke slike od svoga obnovljenog stroja 577! .. buduci da na ovom forumu ima nekih osoba koje su ljubomorne na nesto sto nemogu imati, pa blate tudji trud i rad, nije ih vrijedno ni slusat, pa se neven odjavio... svaka pohvala za trud i uljepsanje trakora! )
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us[/Q
Stroj je lijepo obnovljen, još da je neka malo bolja marka traktora, bilo bi prva liga.. hehe...:supz:
stroj je lijepo obnovljen! sve pohvale majstoru! ali kakva bolja marka!!! pa IMT je legenda! vrhunski orač! a i dosta dobro je napravljen sto se tiče izgleda!
nekužim zasto bi neko takvo sta blatio i ponižavao!?
Pa ja nisam nikog blatio ni ponižavao, ja sam izrekao svoje mišljenje.. Blaćenje bi bilo da sam rekao da je IMT šrot i da ne valja, a to nisam napisao.. Napisao sam samo da bi bilo bolje da je neka bolja marka, koja bi recimo meni pasala.. Al svatko nešto voli, meni IMT traktori ne odgovaraju probao sam sa njima radit i ne volim ih al nikad nikome nisam rekao: "tvoj traktor je drek jer je IMT." Svatko kupi ono što njemu odgovara..
Ma nisam ja ni reko da si ti ponižavao IMT! sta ti je!? nego sam vidio u nekom postu da si napisao da je neki tvoj kolega prestao bit clan foruma zato sto drugi blate njegov trud, i to,pa sam ja pitao zasto bi TO netko blatio!?