• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reparacija IMT 577- DV

• Temu pokrenuo Neven 533
  • Datum prvog posta

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
ja također nisam nikada vidio perkins u imt-u tog tipa.......al tako piše

sve su s44 imr motori......

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
ja također nisam nikada vidio perkins u imt-u tog tipa.......al tako piše

sve su s44 imr motori......

Mada je jako mala razlika između s44 i A4.248,ali nisam do sada ni jedan IMT vidio sa Perkinsom,mada je svašta moguče..

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
takvog perkinsa mislim da sam vidio u MF 285s, ako se dobro sječam......

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
takvog perkinsa mislim da sam vidio u MF 285s, ako se dobro sječam......

Taj motor nosi dosta MF traktora,MF 294s,590,3060,imaju ga i neki Landini traktori..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Po pitanju hidraulike i na 577 se po zelji ugradjivao dodatni cilindar na hidrauliku. kod desne trube (iznad nje) i postavljen je vodoravno. Da li je 588 i kompanija imala jaci hidraulik, ne znam, mozda su imali neku jacu pumpu, ali sumnjam nekako. Rekao bih da je ista pumpa na sve nabrojane traktore stavljana...
Ista pumpa.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
Neki modeli serije 200: 273, 274, 293, 294, 373, 374, 393, 394 su ti crveni Landini traktori. Svi imaju Perkins motor, samo zavisi koje serije imaju koji tip.

rankos

Član
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
38
ljudi kako da napravim u imt-a 577 kocnice da budu potopljene,
i kako da ubrzam kardansko vratilo??

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Kardan ima reduktor odozada, probaj ga otvorit pa ces vidjet ima li mogucnosti kombinirati prenos zupcanicima, ako su fiksni onda zaboravi na ubrzavanje bar si pokusao.

B

BAGERISTA

Guest
Ako je ko na 560,,,,more se ubrzat,,,,ali mora bit fizički odsvojen od srca diferencijala,,odnosno iza ,,mora bit zavidan,,,,,jedan dio,,,koji viri i to dosta van,,ko na imt 560,,,,njega se skine,,,i vade se osovine,i mijenjaju zupčanik izlaz kardana nakojem je zupčanik isto,,,,,,ali kažem samo ako je moguče fizički odvojit,,,,i izvadit van u kompletu,,,,,,ako je spakiran ko na 539,,,nmema,mogučnosti ubrzavanja......

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Mozda ti ovo pomogne.
page0047.jpg

By kemolisnik at 2012-04-23
page0048.jpg

page0049n.jpg

Jos postoji opcija da izbacis reduktor i stavis direktno vratilo .

I

Istrijan1990

Guest
evo salje neven neke slike od svoga obnovljenog stroja 577! :).. buduci da na ovom forumu ima nekih osoba koje su ljubomorne na nesto sto nemogu imati, pa blate tudji trud i rad, nije ih vrijedno ni slusat, pa se neven odjavio... svaka pohvala za trud i uljepsanje trakora! :))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[/Q

Stroj je lijepo obnovljen, još da je neka malo bolja marka traktora, bilo bi prva liga.. hehe...:supz:

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
stroj je lijepo obnovljen! sve pohvale majstoru! ali kakva bolja marka!!! pa IMT je legenda! vrhunski orač! a i dosta dobro je napravljen sto se tiče izgleda!
nekužim zasto bi neko takvo sta blatio i ponižavao!?

I

ihorzic

Guest
meni je ferđo traktor pa tako i ovaj- svaka čast na trudu

I

Istrijan1990

Guest
stroj je lijepo obnovljen! sve pohvale majstoru! ali kakva bolja marka!!! pa IMT je legenda! vrhunski orač! a i dosta dobro je napravljen sto se tiče izgleda!
nekužim zasto bi neko takvo sta blatio i ponižavao!?

Pa ja nisam nikog blatio ni ponižavao, ja sam izrekao svoje mišljenje.. Blaćenje bi bilo da sam rekao da je IMT šrot i da ne valja, a to nisam napisao.. Napisao sam samo da bi bilo bolje da je neka bolja marka, koja bi recimo meni pasala.. Al svatko nešto voli, meni IMT traktori ne odgovaraju probao sam sa njima radit i ne volim ih al nikad nikome nisam rekao: "tvoj traktor je drek jer je IMT." Svatko kupi ono što njemu odgovara..:D

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
Pa ja nisam nikog blatio ni ponižavao, ja sam izrekao svoje mišljenje.. Blaćenje bi bilo da sam rekao da je IMT šrot i da ne valja, a to nisam napisao.. Napisao sam samo da bi bilo bolje da je neka bolja marka, koja bi recimo meni pasala.. Al svatko nešto voli, meni IMT traktori ne odgovaraju probao sam sa njima radit i ne volim ih al nikad nikome nisam rekao: "tvoj traktor je drek jer je IMT." Svatko kupi ono što njemu odgovara..:D

Ma nisam ja ni reko da si ti ponižavao IMT! sta ti je!? nego sam vidio u nekom postu da si napisao da je neki tvoj kolega prestao bit clan foruma zato sto drugi blate njegov trud, i to,pa sam ja pitao zasto bi TO netko blatio!?

I

Istrijan1990

Guest
Ma nisam ja ni reko da si ti ponižavao IMT! sta ti je!? nego sam vidio u nekom postu da si napisao da je neki tvoj kolega prestao bit clan foruma zato sto drugi blate njegov trud, i to,pa sam ja pitao zasto bi TO netko blatio!?

Ma stari, mislim da si ti mene zamijenio s nekim je ovo je moj tek 3. ili 4. post otkad sam se registrirao, tako da zaista nemam pojma o ovome o čemu pišeš o mom kolegi koji je prestao bit član foruma.. Jer ja osobno ne poznajem niti jednog forumaša tako da si možda pogriješio, ali nije bed..;) Ili jedino ako misliš na ovaj citat gore koji sam kopirao skupa sa slikama, to je napisao netko drugi a ne ja, ja sam to samo kopirao.. Jedini moj tekst je onaj ispod di sam napisao da bi bilo bolje da je neka druga marka a ne IMT..

Na vrh