bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,194
pozdravi mi Zeljka Nevene! Uf bit ce ruke zmazane al da sad kad se radi napravi do kraja neisplati se dvaputa skidat kabinu i sve ostalo!Bit ce to na kraju pravi stroj jos samo ga ofarbat!
pozdravi mi Zeljka Nevene! Uf bit ce ruke zmazane al da sad kad se radi napravi do kraja neisplati se dvaputa skidat kabinu i sve ostalo!Bit ce to na kraju pravi stroj jos samo ga ofarbat!
Koliko je boja za traktor u bosni ?
Ja sam kod nas platio (u mješaoni boja) 1kg oko 100 kn.Isto orginal i siva i crvena.
Da sad cu početi oklope raditi ...
Za to imam sav matrijal ...
A onda po sivu boju sloziti ručnu kočnicu i u sivo bojanje....
Pa kad nešto završim stavim fotke...
Krivo si informiranČuo sam da su IMT 560-565-577 imali isti blok motora,samo veće klipove,a meni se čini da je tvoj 577 s prednjom vučom prava mrcina naspram mog 560
Zbog čega si skido kabinu ja sam to sve radio ali kabinu nisam skido možda zbog farbanja?
svaka čast nevene i želim ti puno živaca i strpljenja
Krivo si informiran
560 ima M-34 motor na sebi, borung 91Možda ja nisam dobro objasnio,ta tri traktora(560-565-577) imaju isti blok motora,samo što 565 ima veće klipove od 560,a 577 ima veće klipove od obojice.
A koja je ustvari razlika između ova 3 traktora ustvari,ako misliš da sam pogrešno informiran?
560 ima M-34 motor na sebi, borung 91
565 ima Dm-34 motor na sebi, borung 91
577 ima S-44 motor na sebi, borung 101
Rupe u klipovima i ostale gluposti ovaj čas nisu bitne.
Vidim kak si znal :finga:Za motore sam znao koji su,ali stvarno neznam kakva je to riječ BORUNG??Nikad čuo
nevene,pa tebi to ide jako lijepo,jedva čekam da vidim mrcinu pofarbanu....
nevene blago tebi kad imaš volje
mogao bih ti i ja par svoji strojeva poslati na farbanje
A kako bi onda išlo za 539,542 i 549 ?