• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Repica Raoula

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Nije kasno, zapravo moglo bi se reci da je vrijeme idealno ukoliko imas dovoljno vlage u tlu,,,

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Ma ovo mi je sto puta brze, a jednako precizno. Prosle godine sam tako repicu posijao.
Kakva stize? Stavi sliku.

Evo ako netko ima za-m.
750fe458d10e3caf7156e470544ec341.jpg

Sa kojim strojem poslje prođeš da ju uneseš u zemlju

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Uvjeti i za ispumpavanje.....ujutro u 6:45 vec radis, jucer mislim da sam te vidio, skrenuo ispred mene, sa fergusonom i cisternom u neku malu ulicu......

Oho :icon_mrgreen:, ma to sam praznio staru septičku prije zarušavanja, naime napravili smo novu septičku pa je staru trebalo isprazniti i zatrpati, strojar mi je došao oko 8 pa sam ujutro prije njega ispraznio.
Ako si me i pozdravio, vjerojatno te nisam skužio, mada puno puta mi se desi da me pozdravljaju iz automobila "Slavonskih" tablica, a ja nepoznam ljude :)

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Tjera fergusona ko da ga je nasao na ulici ;)
Zurio da skrene ispred mene.....

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Kod mene palo malo kiše jučer i najavljuju još za vikend. Prilika je to za sjetvu rauole. Nažalost mogel bum posijati samo dio od planiranog jer me po drugi put nasanjkal jedan kolega forumaš. :icon_hang:
Još 16. 08. mi je poslal privatnu poruku da šalje sjeme. Citiram: "Dogovoreno, pošaljem ovih dana". Kak to obično biva, obećanje, ludom radovanje. :(n): Možda je htel napisati "onih dana" :icon_lol: pa se zabunil. :icon_anal:

Prvo mi je prodal sjeme lucerne koje nema nikave veze s lucernom. Vjeroval sam mu da to nije napravil namjerno i nisam tražil povrat novaca. Obećal je poslati svojeg sjemena rauole. Sad sam sve više uvjeren da mi je namjerno poslal krivo sjeme djeteline. Vjerojatno nije svjestan koje su moguće posljedice izgubljenog povjerenja kupaca.

Dakle sijem samo sjeme rauole koje mi je ostalo od prošle godine.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Kod mene palo malo kiše jučer i najavljuju još za vikend. Prilika je to za sjetvu rauole. Nažalost mogel bum posijati samo dio od planiranog jer me po drugi put nasanjkal jedan kolega forumaš. :icon_hang:
Još 16. 08. mi je poslal privatnu poruku da šalje sjeme. Citiram: "Dogovoreno, pošaljem ovih dana". Kak to obično biva, obećanje, ludom radovanje. :(n): Možda je htel napisati "onih dana" :icon_lol: pa se zabunil. :icon_anal:

Prvo mi je prodal sjeme lucerne koje nema nikave veze s lucernom. Vjeroval sam mu da to nije napravil namjerno i nisam tražil povrat novaca. Obećal je poslati svojeg sjemena rauole. Sad sam sve više uvjeren da mi je namjerno poslal krivo sjeme djeteline. Vjerojatno nije svjestan koje su moguće posljedice izgubljenog povjerenja kupaca.

Dakle sijem samo sjeme rauole koje mi je ostalo od prošle godine.
Hajde da i mi čujemo tko je taj...da se predbilježimo za sjeme slijedeće godine.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Ja sam posijao dio rauole, al zasad slabo niče, vlage ima nešt sitno al očito nedovoljno.
Čekamo kišu za vikend pa se možda i zazeleni..

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
Ja sam jucer svoju posijao.
Da li bi ju bilo dobro povaljati da lakše proklija?

matijavz

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
235
Draško: Nek izraste makar ju malčer ne mogao progutati.. :icon_wink:
Ova kiša koju najavljuju bude joj dovoljna da krene rasti.

Ako netko treba sjemena imam još nešto sitno viška pa da ne propadne...12kn/kg

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ne znam, ja sam jucer malo pripremao pa vu danas probati sa sijacicom, kao test rauolu posijati, ako ne bude islo... Zna se, rasipac i sjetvospremac jer je kod mene vec pripremljeno, a inace drljaca.

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Jucer posijali rauolu i ako dođe kiša vjerujem da ce poniknuti...
83128a41f835661f42d4489f2ba9f133.jpg

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ja sam ipak danas pred samu kišu išao, uštimao sijačicu, odletio na njivu, nsiam uštelavao ni markire, samo gas prije kiše. Taman 15-ak minuta prije kiše sve posijano :D

Najnoviji postovi

Na vrh