Marina nemamo papire za romanovke ali se u poslednje vreme ja i Miladinpera bas trudimo da ih dobijemo.Sutra ujutru idem u maticnu sluzbu da vidim da li se moze krenuti sa nultim maticenjem (iako poznajemo roditelje sa obe strane u nekoliko generacija),dobio sam podrsku za to od gospodjice Fride Bauman (mozda ste culi za nju) tako da se iskreno nadam da cu uspeti iako je procedura veoma teska.Takodje se trudimo da izvrsimo i neki uvoz umaticenih romanovki ali to je veoma tesko izvesti u Srbiji.(papirologija je ogromna a i uslovi nisu bas dobri).
Sto se tice HPA takodje mislim da nije merodavna u ocenjivanju romanovskih ovaca,citao sam dosta njihovih clanaka i naisao na gomiliu (da izvinete) gluposti koje nemaju veze sa stvarnoscu a ova izjava o belim romanovkama je vrhunac.
pozdrav i prijatno vece
Sto se tice HPA takodje mislim da nije merodavna u ocenjivanju romanovskih ovaca,citao sam dosta njihovih clanaka i naisao na gomiliu (da izvinete) gluposti koje nemaju veze sa stvarnoscu a ova izjava o belim romanovkama je vrhunac.
pozdrav i prijatno vece