Jel zna neko kaj bi se događalo kad bi imala 6 noževa na tanjuru?
Toma slaba ti je ta trava,to si mogao kositi i sa parkovskom kosilicom
Aha, znači može normalno radit s njome. Ma lako za transport : .
Hvala ti.
Nemože raditi normalno s njom. Muči se u visokoj i gustoj travi, moraš ići 3.spora, djeteline smo kosili i 2. sporom koliko mu je teško bilo, uglavnom može se kositi, prirodne livade gdje nije pregusta trava, to ide, a za sve ostalo bez 565 ništa.
Jer nije isto kositi ljulj 2 direktnom ili 3. sporom
nemoze 539 nikak normalno radit sa km 22 i tocka.558 ju ima sta terat u prvoj brzoj kad je gusta trava,tak da 539 nema sta radit s njom.samo patnja za lamelu i motor.ako za 539 onda 135 sa dva bubnja ili neka sa 4 diska 165 i ne osjeti ju traktor...Imam prijatelja koji sa susjedom planira kupiti rotokosu, u obzir najviše dolazi fahr km 22 i sad me zanima dali bi 539 normlno delal s njom jer bi se kosile samo pririodne livade i tu i tam nekaj djeteline. U kojoj brzini bi se moglo raditi i u kojoj brzini u transportu jer znam da mu je mali problem transport.
A ja svoju tjeram s Masseyom 55 ks u prvoj i ima ju sta vrtjeti.. Cini mi se da je moja kosa nekaj u defektu da se tako tesko tjera..
Zanima me da li je predviđeno da se noževi na rotokosama bruse ili bi ih trebalo mijenjati? Kako često ih mijenjate?