evo rukeMarko6480 kaže:evo ja sam prošle godine pokosio preko 200ha sa prednjom bubnjastom SaMasz 2,60m sa McCormickom MC115 i nisam zadovoljan jer nikako nije pokosila,samo je "cufala".sada sam kupio Pottinger prednju 3,40m i zadnju 3,40m obje diskaste.mislim da će biti odlične
Jedno je mislit a drugo je znatMarko6480 kaže:evo ja sam prošle godine pokosio preko 200ha sa prednjom bubnjastom SaMasz 2,60m sa McCormickom MC115 i nisam zadovoljan jer nikako nije pokosila,samo je "cufala".sada sam kupio Pottinger prednju 3,40m i zadnju 3,40m obje diskaste.mislim da će biti odlične
Veći problem za Štorea bude nositi tu kosu, nego ju tjerati. Pogotovo u tvojem kraju.Koko kaže:Koliko treba više snage za diskastu kosu sa 5 diskova u odnosu na 4? Štore tjera SIP Roto 170 D ko od šale pa mi rastu apetiti Prema podacima proizvođača kosi ne bi trebalo biti problema.
Na mojoj kosi nije tako..Marko6480 kaže:noževe sam stavljao nove nakon svaka 5ha a nisam ih mogao krivo okrenuti jer su sa svake strane oštri i kako ih god okreneš uvijek je isto:scratch
Pottinger će sigurno biti bolji jer se smatra druga firma u europi poslije Kronea :mrgreen: