• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

sajam Gudovac 07.-09.09.2007.

• Temu pokrenuo Picek
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
K

krx pozega

Guest
Evo i ja sam se danas zaletio do Gudovca i ispunio sam si dvije velike želje iz "poljoprivredne branše"...
sjedio sam u Fendu...he..he
Obrisan neispravan link.

...i kupio sam Kvarnerlanda...te ćete slike pričekati još malo..pošto je rashodovan....doooooobar je
Obrisan neispravan link.

Ovaj Fendt je naravno rabljen...ali onaj 412 novi što je stajao do njih...mraaaak...60000eura+PDV... za tri godinice...moja golubice
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
...još jedan od favorita za zlato...netko je spomenuo deutza kao ljepšega..molim vas da bolje obratite pozornost..R6110..osnovni model oko 45000..a ovaj 60komada..pa si ti misli...a do njega 150ks lambi sa cijenom od 50000eura
Obrisan neispravan link.

B

Bobo

Guest
Pa da se ubijem od srece!

Kad god ja idem na neki sajam, traktori zakljucani, a krx sjedio u FENDT-u. Da me proljetos Ratarko nije pustio u MF-a ne bi onda sjedio niti u njemu...

Eto, vidim da je netko napisao da ce biti izlozeni neki veci IMT traktori, prosiren sajam, cak je tu i STX kojeg bi volio vidjeti u zivo, ma kad ja ne idem onda je SVE super... Evo, i vrijeme je lijepo... majku da mu ..... .

Eto, vama koji cete biti na sajmu i koji ste bili vidim da je bilo lijepo, no mene Gudovac nece vidjeti ove godine...

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Bobo kaže:
Pa da se ubijem od srece!

Kad god ja idem na neki sajam, traktori zakljucani, a krx sjedio u FENDT-u. Da me proljetos Ratarko nije pustio u MF-a ne bi onda sjedio niti u njemu...

Eto, vidim da je netko napisao da ce biti izlozeni neki veci IMT traktori, prosiren sajam, cak je tu i STX kojeg bi volio vidjeti u zivo, ma kad ja ne idem onda je SVE super... Evo, i vrijeme je lijepo... majku da mu ..... .

Eto, vama koji cete biti na sajmu i koji ste bili vidim da je bilo lijepo, no mene Gudovac nece vidjeti ove godine...

Pa ako baš želiš u nekom sjediti onda reci da ti ga odključaju, tako sam ja napravio ;) ;)

B

Bobo

Guest
Cuj, ako je najveci 577, onda barem jedna briga manje... NO, sto se otklljucavanja tice, prosle godine u Novom Sadu svi traktori bili otkljucani i bez pitanja sjedaj u koji oces... Kad sam ja bio pretprosle godine, sjesti se moglo samo na 539 bez kabine...

Eto, obecano mi je da se ide u Novi Sad na godinu, tako da ovaj Gudovac nekako mogu i preboljeti, no opet ostaje gorak okus u ustima, jer se do jutros nije znalo jel se ide ili ne... Da sam znao, otisao bih sam, a ne da me yebu kojekakvi starci umorni...

Cuj, bit ce jos sajmova, i sve mi se cini da na godinu nece biti STX izlozen, kao ni Fendtovi...

R

ROKI

Guest
Jadni mi koji neidemo. :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: Bio sam ove godine u Gudovcu proljetos, u Novom Sadu, neki dan u Gornjoj Radgoni i nadam se da ću skočit do Bizovca u 10. mj. kad već nisam sad išao u Gudovac. Tako da se nemogu požalit što se tiče laufanja po sajmovima. E da, zaboravio sam da je u iduću nedilju naš mali sajam u Vinkovci u sklopu jeseni.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
:x :x priključujem se i ja skupini koja neide na sajam :( :(

P

Picek

Guest
pozdrav sa sajma..
meni ga je već pun kufer.. :mrgreen:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Picek kaže:
pozdrav sa sajma..
meni ga je već pun kufer.. :mrgreen:

I meni bi bilo da cijele dane gledam samo Valtru :D :D :D :D :D :D (šalim se)

Inače da li baš moraš cijeli dan biti na svojem štandu?

B

branko

Guest
svi ste se zalijepili za stx i xerion, a da li ima tko kakve informacije o ovom traktoru osim da je proizvodjac labin progres

Obrisan neispravan link.

vise slika na Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest
Ajde evo i od mene dvije slikice , obećao sam više ali mrsko me je , vidim da su se drugi članovi potrudili oko slika :D

Najveći Đoni je bio otključan pa sam malo pomirisao kabinu ...powershift mjenjač , solidno , jednostavno , prostrano ... ĐONI !
Obrisan neispravan link.

Jedna bez nekog detalja , tri Deutza , 100 , 150 i 180 . Samo zato jer ih volim .
Å teta što su naprijed goli ali ne kupujem ih ja pa mi svejedno :|
Obrisan neispravan link.

Z

zrine892

Guest
ratarko molim detalje o ovim deutz-fahru???koja cijena i oprema koja je bila??naravno ako si gledao ili zapamtio?? :) :)

R

Ratarko

Guest
Ne , nisam gledao na papir za K100...oprema je pisala ali cijena nije tako da ti baš i ne bi puno pomoglo bez cijene pa da ima i najbolju opremu na sebi .

B

branko

Guest
evo vam filmica s prezentacije utovarivaca slovackog proizvodjaca way industry, locust (skakavac) 903 vise podataka o njemu na Obrisan neispravan link. [youtube:10bc6]EYojsnmtKsM[/youtube:10bc6]

ako se ne vidi filmic evo i direktnog linka na youtube http://www.youtube.com/watch?v=EYojsnmtKsM

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,785
branko kaže:
svi ste se zalijepili za stx i xerion, a da li ima tko kakve informacije o ovom traktoru osim da je proizvodjac labin progres

A kaj misliš tko ima?
Videl sam ga lani na EIMA-i u Bologni, razgovaral s ljudima iz TPS-a (neke znam), pregovarali smo o tome da prototip dobijem na probu...

Ukratko, Hrvatski dizajn (koji dapače nije loš), osim kaj je malo nepregledan, Lombardini ili Yanmar motor (Entrada prodaje s Lombardinijevim motorom 50ks, PMT s Yanmarom 36 ks), kineski mjenjač i prednji pogon (vjerojatno Jinma, što nije loše), talijanski instrumenti i sjedalo...
Njihova je ideja da za cijenu (koja još nije formirana) kao IMT539 dobiješ moderniji i udobniji traktor, hrvatske proizvodnje.
Izborom motora čini mi se da su pokazali ozbiljnost, no vidjet ćemo kak im bude išlo. Želim im svu sreću :) ... iako je TPS u vlasništvu slovenskog Cimosa. Važno je da naši ljudi rade.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh