Nisam nista pomijesao, no ti nisi shvatio...
Znam da je vozio zetora i da je sam pravio natjeceteljski plug...
Bio je drugi, ali da je bila konkurencija jaca, ne bi bio niti drugi. Dubina oranja mu je na pocetku bila plitka, a na sredini njive kolika treba biti, te kasnije opet plice. kad je pocimao naor raditi, to nije bilo niti blizu lika sto je s Bessonom orao.
Ovaj s hurlimannom je bio prvi, dok je tvoj kolega bio drugi. Kazem da su njegovi iz tabora napravili tamo zivi cirkus, te su se ljudi okupljali tamo zbog besplatnog jela... A ne da navijaju za njega... Ja sam se zgrozio kad su neke BABE isle od jednog do zadnjeg natjecatelja i pravile se kao da znaju sve o oranju i komentirale su da drugi nemaju pojma. takodjer je neki lik obisao sve i s visoka govorio da je prvo mijesto sigurno, ta da on tu nema konkurencije... nisu vidjeli sto civijek s hurlimmanom radi kako mi se cini. Bili su prenapuhani. Opet pricam o svojem misljenju.
Neka kaze tko god hoce, ali bio sam tamo i snimao sam ga kako radi jer je on bio apsolutni favorit, te je shvatio to natjecanje olako. Zalim sto nisam bio pri proglasenju pobjednika, da im vidim izraz lica... Svasta sam onda vidio...