Re: Sajam GUDOVAC - jesen 2008.
Evo, i ja da se napokon javim... Zaglavio sam na selu pri povratku kuci
Slike cu mozda staviti veceras, mozda sutra, ne znam, nekako mi se ne da poslije sveg onog przenja na suncu.
Sesva, skuzio sam te. Imao si crnu majicu i neku jez frizuru i promatrao nas dosta dugo sa strane. Kikija nisam skuzio s tobom, ali tebe definitivno jesam...
Sto se tice sveg ostalog, aj sam ovogodisnjim sajmom prezadovoljan, samo sto sam ostao jos uvijek duzan ono faking pivo, i iduci puta ce to biti 2 piva... Nisam ovaj puta nikako stigao, cak nisam niti na natjecanje oraca isao, a to sam vrlo vrlo ciljao...
Bogec, onaj sjetvospremac sam pregledao sa svih strana i kad sam liku rekao da te poznam, i da tamo idem na tvoju preporuku, odmah smo se sprijateljili
ponude sam pokupio i ako budem uzimao sjetvospremac tamo na proljece, DEFINITIVNO idem kod njega. Vrlo mi se svidja nacin izrade, te kako su valjci rijeseni na njemu. Kao sto smo i pricali, vjerovatno s ravnim klinovima, jer "S" opruge bi ipak bile previse
Ako bolje usporedis svoju i moju sliku sjetvospremaca, primjetit ces da ti je netko ukrao klin za TOP-LINK
LOOL
Obrisan neispravan link.
Takodjer sam pokupio i ponude za dvije prikolice, gdje je mladic na standu bio vrlo susretljiv i spremno je odgovorio na sva moja pitanja. Svaka cast! Od prikolica su mi se svidjele jednoosovinska MAJEVICA 4T i dvoosovinska MLAZ 5T. Zanimljivo je da dvoosovinka izadje samo 500-tinjak kn skuplje od jednoosovinke, posto prelazi "magicnu brojku" od 40 000 Kn
Obrisan neispravan link.
Nadalje, pregledao sam vrlo detaljno JD 5625 i osoba tamo mi je obecala poslati prospekt od doticnog traktora na kucnu adresu, no posto je jedan moj kolega udavio covjeka glupostima, nekako sumnjam da cu taj prospekt i vidjeti
Ne bih ja bio aj da nisam pregledao onaj famozni IMT 550.10 i mogu vam reci da uopce nisam impresioniran kako su ljudi pisali o njemu...
Kad slike budem stavljao, ubacit cu ih u ovaj post i nadopuniti s njiam tekst, tako da znate o cem se tocno radi
Za ovaj puta toliko, odo ja u krpe
Od ostalih drangulija koje sam gledao, cak sam sjeo u CLAAS kombajn i FENDT 930
meni dovoljno...
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.