Na 1 slici do Grofa s njegove lijeve strane stoji lik,kratko ošišan i u bijelim tenisicama,koji mi je nekak poznat odnekud,da nije bio možda na RTL-u u onoj emisiji ljubav je na selu??....:scratch
Na 1 slici do Grofa s njegove lijeve strane stoji lik,kratko ošišan i u bijelim tenisicama,koji mi je nekak poznat odnekud,da nije bio možda na RTL-u u onoj emisiji ljubav je na selu??....:scratch
Nemreš tak Puki, pa ima tu i koja djevojčica@zabalija
Želj vrag te spujani!!!
Pak si same babe slikal?!
Šteta kaj ti je tu i tam i koji priključak upal u kadar
Nisam stigo otic na sajam ali sam se nagledo strojeva sto ih sretni vlasnici voze doma, evo jedan
http://www.youtube.com/watch?v=J1zeuDX807Q
Bil je zanesen tj. občinjen .To se oprašta kod suca .baš ti nije pametno stavljat dokaz o prometnom prekršaju na internet
glavni i odgovorni za plašenje djece na sajmu bila vam je dobra fora sa paljenjem stroja,jel to ide preko daljenskog il na senzor?Meni je sajam bio najbolji do sada, nekako opušteno sam odradio te dane, slavio rođendan cijeli vikend (poslije sajma, jasno)...
Drago mi je što ste se pojavili kod nas u velikom broju (i što je Grof napon dobio nešto obećano, a ostatak će poštom )
Pozdrav svima!
glavni i odgovorni za plašenje djece na sajmu bila vam je dobra fora sa paljenjem stroja,jel to ide preko daljenskog il na senzor?