• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam GUDOVAC 2010

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
Ekipa forumaši..

evo ekipe forumaša na Hittnerovom štandu kod kolege Arijana
skoro pa nisu svi stali u kadar

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Na 1 slici do Grofa s njegove lijeve strane stoji lik,kratko ošišan i u bijelim tenisicama,koji mi je nekak poznat odnekud,da nije bio možda na RTL-u u onoj emisiji ljubav je na selu??....:scratch

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Na 1 slici do Grofa s njegove lijeve strane stoji lik,kratko ošišan i u bijelim tenisicama,koji mi je nekak poznat odnekud,da nije bio možda na RTL-u u onoj emisiji ljubav je na selu??....:scratch

da, to ti je naš Bogec...

a jedno pitanje, jeste vi svi tak mali ili je samo ovaj visoki (sorry,nezz ime :( )
jako visok??:scratch

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906

ma normalno to je BBBOOOGGGEEECCC! legenda rtl-a....jebač

da bio je na rtl-u..

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
Meni je žao što nisam mogao duže biti, nisam bio sam na sajmu, pa da sam ostao duže se ekipom....
Drugi puta...
A Matiju Casea sam vidio pored DEUTZA, ali nisam skužio tko je, tek kasnije mi palo na pamet... jebiga, javio bi se bar...

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Odlicne slike Zbalija! Na 272oj fotki ima slicno resenje kao moj...:shock:
Kako ja vidim, i neke okrugle ,,strojeve,, si naslikao.:lol::lol::lol:
Pozdrav!!!

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
ove godine mi se nekako sajam činio puno manji nego prošlih godina, a i falili su steyr, case, mccormick, landini, od strojeva je bilo svega pomalo, a što se cjena tiče sve je otišlo dosta gore :rolleyess::rolleyess:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
@zabalija
Želj vrag te spujani!!!
Pak si same babe slikal?!
Šteta kaj ti je tu i tam i koji priključak upal u kadar :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
@zabalija
Želj vrag te spujani!!!
Pak si same babe slikal?!
Šteta kaj ti je tu i tam i koji priključak upal u kadar :)
Nemreš tak Puki, pa ima tu i koja djevojčica ;)
A videl sam di si je i Puknuti malo kraj ognja stal.

Posljednje uređivanje:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Nisam o tome ni razmisljo... Zao mi sto nisam stigo otic na sajam

A

Arijan

Guest
Meni je sajam bio najbolji do sada, nekako opušteno sam odradio te dane, slavio rođendan cijeli vikend (poslije sajma, jasno)...

Drago mi je što ste se pojavili kod nas u velikom broju (i što je Grof napon dobio nešto obećano, a ostatak će poštom :) )

Pozdrav svima!

A

AGRIPLUS65

Guest
Meni je sajam bio najbolji do sada, nekako opušteno sam odradio te dane, slavio rođendan cijeli vikend (poslije sajma, jasno)...

Drago mi je što ste se pojavili kod nas u velikom broju (i što je Grof napon dobio nešto obećano, a ostatak će poštom :) )

Pozdrav svima!
glavni i odgovorni za plašenje djece na sajmu bila vam je dobra fora sa paljenjem stroja,jel to ide preko daljenskog il na senzor?

A

Arijan

Guest
glavni i odgovorni za plašenje djece na sajmu bila vam je dobra fora sa paljenjem stroja,jel to ide preko daljenskog il na senzor?

Daljinski za vitlo... Dodatna oprema...

I nismo samo djecu plašili, hrpa starijih se bacala naglavce s traktora :)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh