A da nije samo mehanizam za ruke u ulju a zupčanici su sa gornje strane u kučištu i podmazuju se preko mazaliceDobro si ga raskupusao. Koliko vidim to je kuhn ga 300.
Malo sam potrzio na internetu i veli par dokumenata da ima zatvorenu posudu za ulje. Provjeri ak nemas mazalice za podmazivanje onda je u ulju. I ostao si bez ulja i zato ti otislo.
Evo naso sam i ga 300 gm i cini mi se da u mazalice za ruke a getriba je u ulju. Treba vidjeti zbog cega su otisli zupceniki ali najcesce odlaze zbog nepodmazivanja
Ima, ali treći kotač i taj lanac čuva opruge i cijeli sakupljač. Ja isto gledam da ga kupim za svog Sipa.koliko jednostavna i korisna sprava , kaj nema neki oblik labuđeg vrata ?
Može na udaranje preko bolcne, ako si natuko osovinu onda moraš uraditi alat da to izguraš. Na nekim se točkovima ne mijenja ležaj. Ode ležaj ide i feluga u smeće.Da li zna tko da li se može skinuti ovaj točaka sa panonija sakupljača ako da kako ga skinuti,mi smo probali i došli smo do ovde na slici,dalje ne ide.