bobostar
Aktivni član
- Tu od
- 14 Pro 2009
- Poruka
- 1,556
Nematode :scratchTakve biljke su zaostale u rastu,neke nemaju srce.Novo lisce im je puno krace i puno deblje,pomalo mjehurasto....
Nematode :scratchTakve biljke su zaostale u rastu,neke nemaju srce.Novo lisce im je puno krace i puno deblje,pomalo mjehurasto....
Iskreno da ti kažem kad sam vidio pakovanje od salate RZ već me uhvatila panika. Bio sam u pravu, čini mi se da je to sjeme jako dugo bilo u ladici! Čak mi i pakovanje izgleda van vremena. Skenirat ću ga da se vidi. Još jednom dam priliku RZ, ako mu Portgond P ne valja put putuje... Sad bi još nabavio zimsku slatu od Enza Zaden, pilirano sjeme Friendy. Ako neko zna što o toj salati, molio bih ga da mi napiše. Može i na PP. Poz
Iskreno da ti kažem kad sam vidio pakovanje od salate RZ već me uhvatila panika. Bio sam u pravu, čini mi se da je to sjeme jako dugo bilo u ladici! Čak mi i pakovanje izgleda van vremena. Skenirat ću ga da se vidi. Još jednom dam priliku RZ, ako mu Portgond P ne valja put putuje... Sad bi još nabavio zimsku slatu od Enza Zaden, pilirano sjeme Friendy. Ako neko zna što o toj salati, molio bih ga da mi napiše. Može i na PP. Poz
Nisam pisao da je Kadmo imao staro sjeme, nego trgovina gdje sam kupio. Skužio sam da trgovci većinom vole sjeme po narudžbi nabavljati, jer izgleda ne mogu vratiti ne prodano sjeme, a sjeme košta...
Usporedba" tek Audi "ti i nije neka, jel Mercedes Audi i BMW je stvar ukusa ali to je isti rang isprobano.He he Siki trend sjemena je čudo Koliko sam studirao sjemenarske kuće usitinu RZ ima sjemena da ti pamet stane, hoćeš sjeme za berbu tad i tad da bude otvorena glavica i još da je za agril nema problema, RZ to ima. Ali filozofija odvajanja piliranog sjemena iz redovnog to me iskreno živcira ta raspodjela na bogate i siromašne. Uspoređujući sa autima RZ za sada je tek Audi daleko od Mercedesa. Slikat u danas opet kontenjere...
Nisam pisao da je Kadmo imao staro sjeme, nego trgovina gdje sam kupio. Skužio sam da trgovci većinom vole sjeme po narudžbi nabavljati, jer izgleda ne mogu vratiti ne prodano sjeme, a sjeme košta...
Usporedba" tek Audi "ti i nije neka, jel Mercedes Audi i BMW je stvar ukusa ali to je isti rang isprobano.
Sorry a što ne zoveš direktno KADMO danas naručiš sutra dolazi poštarina 30 kn i onda si siguran.
Pozdrav!
Kad Audi i BMW dođu do razine kvalitete Hyundaia onda ćemo poslije toga razgovarati gdje je Mercedes od njih Meni je trebalo 3 dana da otkrijem zašto Audiu A4 puca šasija, njihovim inžinjerima 10 godina!!! Tek u među liniji su skužili koji su propust napravili!
Stvarno nisam mogao bolju usporedbu napraviti između RZ sjemenarska kuće i proizvođača vozila Audi Mislim kad se već spominjalo da je Mercedes
Brle jesi rešio crva u salati.