Judita RZ i Angie RZ spremne za berbu
Svaka čast PetullaRZ, nego reci mi ako nije problem koliko ima grama Judita i na koji si razmak sadio.
I ako imaš vremena za odgovorit čime i kako si ju prihranjivao.
Judita RZ i Angie RZ spremne za berbu
Evo ja pretpostavljam da će ove godine ovo biti živa propast, barem rana proizvodnja. ]
Evo ja pretpostavljam da će ove godine ovo biti živa propast, barem rana proizvodnja.
A iz kojeg razloga ti to tako misliš.
Koliko je stara salata?
Nikad se ne zna, al' i ja bi volio znati.
Samo jedna crtica. Bio sam kod lika u austriji koji svaki dan stije 150 000 komada salate. Možete li zamisliti tu proizvodnju???
Sijana je prije 19 dana. Zašto mislim? Zato jer koga god čujem i znam sije salatu i to puno. S obzirom da se lani solidno prodavalo nije ni čudo. Kad gledaš koji je ulog u nju i nema se šta puno izgubiti, ali gubi se zemljište i trud.
Sijana je prije 19 dana. Zašto mislim? Zato jer koga god čujem i znam sije salatu i to puno. S obzirom da se lani solidno prodavalo nije ni čudo. Kad gledaš koji je ulog u nju i nema se šta puno izgubiti, ali gubi se zemljište i trud.
Samo jedna crtica. Bio sam kod lika u austriji koji svaki dan stije 150 000 komada salate. Možete li zamisliti tu proizvodnju???
Štob' rekli naši ljudi; đe je proda toliku!
Pa, kad je misliš iznositi (na otvoreno pretpostavljam)?
Čovjek opskrbljuje cijeli beč salatom. 160 zaposlenih ljudi, 14 ih samo presađuje u polje, svaki dan, linijski posao:icon_eyes:
A ide vanka tamo početkom trečeg mjeseca, čim naraste
Salata do salate, jedna ima trulo druga nema. Čini mi se da to nije od hladnoće. Jel to pjesan?
Da ja to puknem signumom?
Hvala.
A išao sam sa signumom i ridomilom. Samo to treba u ovakim uvjetima izleda još koji put ponoviti...
Mala je zapremina mini tunela...
Inače vas molim sve da riješite svoje salate do polovice travnja:icon_weed: