Jel uspio tko posaditi vanjsku salatu za proljeće?
Ništa ni salatu ni kupusnjače a ni krumpir.
Pozdrav!
Hehe rekli su za prvi maj da će biti lijepo vreme pa će se onda moć sadit a, možda bude ovako sve do kolovoza.
@cabage lijepo sam rekao da će ove godine biti potražnja za salatom. Stavi tu svoju prognozu da vidimo šta nas čeka.
Ja sam salatu posadio prije onog snijega i vjetra prošli tjedan, preživjela je sva, a kak će krenuti kasnije vidjet ćemo. Uspio sam i tonu lučice stavit u zemlju, sve ostalo stoji. Brokula mi u plasteniku smeta jer nemam kuda rogu staviti. Babura za sadnju skoro, a plastenicu još leže u komadima.
Samo bez sekirancije. Kad se čovjek sekira onda i posao ide lošije nego što bi trebao. Sad sam gledao vjesti i po njihovoj prognozi čeka nas -7
Jel ste jučer presadili onaj preostali dio??
Ja danas 30-ak gajbi narezao (donartie) pa ćemo vidjeti sutra , ostalo je još 400-500 glavica ...
Lako za salatu ali meni fali luka, mladog naravno, evo imam naručeno preko 100 vezica, kod kuće sam već prodao isto toliko, a za tržnicu ni neće biti. Zeznula me ova hladnoća pa mi druga tura nije stigla na vrijeme isto kao ni rotkvice :frown:
Ako ništa bar će konzum prodati :icon_blackeye:
Ja sam bubn'o neposredno prije ovog urnebesa od vremena 5000 kom salate na otvoreno, ne smijem ni otići vidjeti u kakvom je stanju :icon_mrgreen:
denise i ja sam posadio 23.3 30000 kom i imali -12 20 cm snijega.
snijeg dobro došao napravio izolaciju i za sad sve u redu koliko to može biti u ovakvim uvjetima.
Kontam dali ti koristiš slavol ja ga koristim ali koristim još nešto što sve skupa diže u visine. Moj paradajz je rađen sa slavolom inače nikako nevjerujem niti jednom preparatu ma kako se on zvao ako napišu da nije potrebna gnojidba a to je kod slavola potpuno suprotno oni kažu da je bolja iskoristivost gnojiva ako se primjeni slavol.