Jel mi može tko reći šta je sa ove salate,posađena je jesenas,bila pod agrilom ,sorta domaća ,nikakav hibrid, sad kad je otkrivena listovi ko u jaglaca evo par slika
Jel mi može tko reći šta je sa ove salate,posađena je jesenas,bila pod agrilom ,sorta domaća ,nikakav hibrid, sad kad je otkrivena listovi ko u jaglaca evo par slika
bacio sam joj malo KAN -a,i poprskao sam je profertom ,koji biostimulator koristiti i imaju li manja pakovanja jer je manja površina pod salatom?Pa dobro ti je i opstala preko ove hladne zime i hladnoće. Listovi su namreškani od hladnoće, krenuti će ona sa ljepšim vremenom i dužim danima. Nasad izgleda uredno, okopano i sada treba pomoći salati da se trgne iz šoka pomoću biostimulatora rasta, prehranom i pravovremenim zaljevanjem.
bacio sam joj malo KAN -a,i poprskao sam je profertom ,koji biostimulator koristiti i imaju li manja pakovanja jer je manja površina pod salatom?
itko?eli ima tko prijedlog sorte salate?
lega, ja zaostao još na florealki i vanitiju...daklem, ti si meni uzor s triatlonom...:mrgreen:
evo nasao sam zanimljivu sortu-funly
evo nasao sam zanimljivu sortu-funly
da li je za ljetnju sadnju?