• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SAME Explorer 95 Classic

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja sam si zel za lasera,isti su potpuno i na exploreru i laseru,i znas kolko dojde,180kn v trgo gei v nedeliscu

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Puknuti, budem ti javio dimenzije za koj idan, traktor nije kod mene trenutno.

Fićo...180 kn za taj komadić plastike i sijalicu???

Ma da nema za toliko žica stavil bi ja običan, neznam zakaj su nametali toliko žica na taj mali prekidač.
Jedna žica je +, dvije idu prema farovima, al brine me još jedna žica koja neznam čemu služi, nema struje, niti pušta struju kroz nju, jedino ako bi bila masa?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Puknuti, budem ti javio dimenzije za koj idan, traktor nije kod mene trenutno.

Fićo...180 kn za taj komadić plastike i sijalicu???

Ma da nema za toliko žica stavil bi ja običan, neznam zakaj su nametali toliko žica na taj mali prekidač.
Jedna žica je +, dvije idu prema farovima, al brine me još jedna žica koja neznam čemu služi, nema struje, niti pušta struju kroz nju, jedino ako bi bila masa?
Za sijalicu , ah ti strujini krugoi , nikada to neš skužil:icon_fU::icon_fU:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
imas 4 stopice gore,jedna je stalni plus,2 izlaza i masa,a neznam od cega pase,imam doma dost prekidaci svakakvi al nisam si mogel takvu meru najti,a nije mi se stelo fusariti pa sam dal 180kn,znas kaj bi bilo najbolje,v autodjelove otiti,i nek ti oni pregledaju toga prekidaca i nek ti najdu nekakvoga po tome

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Puknuti, dober si ti dečko, ali znal sem da budeš točno to napisal :)
Struja za sijalicu je prebrikana od jednog od ova dva izlaza, nema veze ovaj 4. izlaz s sijalicom, skužil sem ja to odma!!!
Opče ne pratiš na satu kaj je gore napisano....sjedi 1! :)

Fićona, Ima 5 stopica :)
Kojeg li će vraga masa masa na tom prekidaču, jedino zbog sijalice, iako i to se može drugač spojiti.
Budem se malo poigral, trebalo bi funkcionirati tak da na običan prekidač na jednu stranu dovedem +, a na drugu spojim ova dva izlaza i to bi moralo delati i bez te 4. žice.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ako je metalni prekidač na metalnom postolju, kako da nebi :)
No sim je sve plastika pa predpostavimo da je to onda masa, no dok ne ispitam to sve skupa, ne garantiram ništ!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Bi, odmah, ali nema mi ih ko naručiti!

Evo naruči mi dva komada i dalje se sve dogovorimo. Nađemo se, popijemo i preuzmem ih :)

kec-m

Član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
465
Pa dobro Šanana daj odštekaj prekidača , deni ga vu žep i idi u prvi dučan s autodjelovima i puno više buš znal . Koja firma piše na prekidaču ?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Na slici mi izgledaju solidno, za po dve sijalice (radna fara) po 55w, znači 110W budu sigurno dovoljno jaki.

Može puknuti, dok naručiš javi, uzimam 2-3 komada crvne boje.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ovi s poklopcem su odlicni,mislim da bi to super izgledalo!

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
a da 5 njih je i na jednom nema stopice nikakve neznam za kaj je,celi je plasticni i masa valda je zbog toga kaj ima malu zaruljicu v sebi,e vis ovih na ebayu ima kaj blata svakakvih,al najbolje bi bilo da ides v autodjelove,i to k onima koji imaju volje malo pregledati po skladistu ne k nekakvima slosarima :(envy): imam ja doma jos nekakve danas sam nasel bum pogledal al ti kaj pase al nisam bas siguran da bi ti pasali orginal :)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
http://www.ebay.com/itm/1pcs-12V-Re...231?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b8e891b7
15-16 kuna komad .
Čujemo se za par dana jer nema trenutno love

Pronjuškaj ovdej i izabari boju
http://www.ebay.com/sch/m.html?_odk...TRC2.A0&_nkw=toggle+switch&_sacat=0&_from=R40

Ne piše koliko su ampera , pa nije isključeno da bude trebao još relej za veče potrošače
Stigli dečki , dosta su negodni ako su usmjereni ravno u oko .
Onako sastrane točno govore gdje su i lako se napipaju u mraku

zagorac85

Član
Tu od
12 Ruj 2010
Poruka
132
Ja sam takvog iskoristio na svom MF-u pošto mi je krepala ručica za dugo svjetlo pa spojio preko tog prekidača!

Najnoviji postovi

Na vrh