- Tu od
- 15 Ožu 2010
- Poruka
- 1,713
Imam lasera 130 kod mene je sve isto ulje transhidrol..na zadnjoj lijevom kraku imas imbus veci,neznam tocno koji broj..to je cep sa stangicom za nivo ulja..
ista stvar kod mene na laseru 90....
Imam lasera 130 kod mene je sve isto ulje transhidrol..na zadnjoj lijevom kraku imas imbus veci,neznam tocno koji broj..to je cep sa stangicom za nivo ulja..
Ima netko kakva uputstva za same antares 110 , 1991 godina . ?
Ne mogu nikako skužiti gdje se dolijeva ulje u getribu.
Poštovani, Ulje u Vašem traktoru je zajedničko za transmisiju i hidraulik, nalijeva se na gornjem dijelu poklopca hidraulika postoji vijak a kontrola se vrši ili na kontrolnom oku na stražnjoj strani tijela diferencijala ili ima mjerač uronjen u cijevčicu na istom mjestu, odnosno na lijevoj trubi veliki imbus ( 19 ). Preporučujem Vam originalno ulje a ne INA transhidraol 85 jer ne odgovara ako želite INA ulje onda samo transhidraol JD 50. Još jedna napomena u kočnice ne stavljajte UKA ulje!
Mijenjao sam ulje u transmisiji u ponedjeljak i kad sam sve ispustio odšarafio sam čep na gornjem dijelu poklopca hidraulika i unutra je bila ista količina ulja kao i prije pražnjenja ( cca 7-8 cm od vrha poklopca ) . Zbog toga sam zaključio da je ulje u hidrauliki odvojeno od transmisije. Da li je onda to neka greška, kvar ili nešto treće ?
Koje ulje onda ide u kocnice?
Koje ulje onda ide u kocnice?
Mijenjao sam ulje u transmisiji u ponedjeljak i kad sam sve ispustio odšarafio sam čep na gornjem dijelu poklopca hidraulika i unutra je bila ista količina ulja kao i prije pražnjenja ( cca 7-8 cm od vrha poklopca ) . Zbog toga sam zaključio da je ulje u hidrauliki odvojeno od transmisije. Da li je onda to neka greška, kvar ili nešto treće ?
ZJ, tvoj sam odgovor i čekao i napisao si točno kaj sam i pretpostavil da budeš.
Virtus...Jel vi imate u ponudi tih modela traktora na našem Hrvatskom tržištu, dali možda i kakvih polovnih, odnosno oduzetih od vlasnika??
imam same buffalo 130 export pa interesira me koje ulje ide u gertribu i hidrauliku (zajednicko) i koja kociona tecnost za kocnice (kocnice su potopljene uka ili atf) hteo bi da promenin ulje u hidrauliku a za kocnice treba da dolivam
kolega virtus imam par pitanja,za lasera 90 ks 87.god,koje ulje u mjenjač,diferencijal i hidraulik,mislil sam transhidraol 85,i u prednju osovinu i reduktore,i kolko ulja bih morao kupiti,i dal ima taj laser kakvo podesavanje kvacila,dal se vanjski cilindar kvacila da podesavati jer mi ne odvaja do kraja,i u brzine tesko ide zbog toga...unaprijed se zahvaljujem :icon_smile::icon_smile: