mario kaže:Ja neznam koliko sam platio svoje utege ali mislim da slično, i TRGO GEA ima sličnu cijenu.
zrine892 kaže:eeee...sva ti cast seljaček...tako ti njima reci.. :lol: :blackeye .da to sve želiš trebao bi NADOPLATIT za kapu???a sta sam ja uz rusa sve dobio...dva filtera za gorivo,montirača,francuskog kljuca,dva remena,knjigu kataloga,dva rezervog klina za kopcanje prikolice,donju vučnu poteznicu,donju automatsku poteznicu...ali ipak volim njemačko... :roll: :roll:
svi imaju manje više istu cijenu utega..mario kaže:Ja neznam koliko sam platio svoje utege ali mislim da slično, i TRGO GEA ima sličnu cijenu.
branko kaže:zrine892 kaže:eeee...sva ti cast seljaček...tako ti njima reci.. :lol: :blackeye .da to sve želiš trebao bi NADOPLATIT za kapu???a sta sam ja uz rusa sve dobio...dva filtera za gorivo,montirača,francuskog kljuca,dva remena,knjigu kataloga,dva rezervog klina za kopcanje prikolice,donju vučnu poteznicu,donju automatsku poteznicu...ali ipak volim njemačko... :roll: :roll:
to morate gledati s drugog stanovista, ovi traktori koji se vise kvare dobijes s njima i alat(za rusa cisto dovoljan) , a za zapadne koje se "ne" kvare ne treba ti alat vec mozes samo sjesti i plakati
krx pozega kaže:Ratarko jel neko spomenio bio možda da sam ja dao puno novaca za svoj... :scratch :roll: ....sama skupa...a deutz još skuplji...nemogu vjerovat...sve kuke,klima,sav alat,utezi...sve za 33000eura i po meni bolji traktor...preskupi su ovi "fićfirići"iz SDF