Gdje se nalazi ovaj ventil povrata?Jer njega nisam jos gledao ?Ovo sve mijenjano a ac pumpu novu stavio.pa dal ste provjerili filter goriva crijevagoriva,crijeva i ventil povrata ,ac pumpa, kakav je regulator mehanički ili slektro
Kad bi slikao pa da vidim ?Imam na djojstiku one memorije za memorirati gas a sa strane imam kotacic mali da rukom gas odredim to se na sjedalu nalazi,jel na to mislite?ja na stupu imam ručni gas i unutar ručice ručnog gasa mali taster sa lampicom (diodom) u sredini kojim se može uključiti unaprijed postavljena razina ručnog gasa..... ako je to ta lampica koja daje greške motora - onda je jedva vidljiva.
Tu ima i za spustanje hidraulike i za povere.Kad bi slikao pa da vidim ?Imam na djojstiku one memorije za memorirati gas a sa strane imam kotacic mali da rukom gas odredim to se na sjedalu nalazi,jel na to mislite?
tako sam i ja stavljao novu AC pumpu - pa mi nije pomoglo.... ventil povrata je jednosmjerni ventil koji se nalazi na crijevu povratnog voda goriva iz elemenata ubrizgavanja u spremnik (negdje između motora i kabine) služi da elementi ne mogu nekim slučajem nefiltriranu naftu (kroz povrat) povući iz spremnika - tako da višak nafte može teći samo u smjeru spremnika.Gdje se nalazi ovaj ventil povrata?Jer njega nisam jos gledao ?Ovo sve mijenjano a ac pumpu novu stavio.