• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Same

zloocko

Aktivni član
Tu od
18 Ruj 2015
Poruka
235
Zamijeni ga mehaničkim regulatorom.
Ajd molim vas da se ne ubacujete sa komentarima kad ne znate o cemu je rijec.Covjek mi hoce pomoci a ovakvi komentari ce ovo odvuci na siroko a onda mi to nece pomoci.Hvala!

servissdf

Novi član
Tu od
12 Svi 2024
Poruka
13
dal ti trepti lampica koda greške motora, i ako ima za spojit s desne stresn od volana na konzoli utičnicu

Axial

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
268
Ovo je link na kartu gdje su svi podaci o čovijeku koji mi je složio elektroniku na Same traktoru, odnio sam mu tu pločicu (kutijicu) i za par dana čovijek mi je to složio: Željko Ferić, obrt Indigo, Pitomača, telefon ti je na karti. Ako ne uspiješ kontaktirati prema ovim podacima na karti moram potražiti njegovu vizitku, čovijek je OK profesionalno radi samo te stvari oko elektronike na strojevima i autima. Nadam se da će ti to pomoći a sigurno će biti jeftinije nego da nabavljaš novu elektorniku ili regulator. Može biti u pitanju i davač broja okretaja na radilici (naprijed na prednjoj remenici motora) ali tvoji simptomi upravo zvuče kao hladni spoj/neispravno računalo koje upravlja regulatorom (malo hoće/malo neće).

zloocko

Aktivni član
Tu od
18 Ruj 2015
Poruka
235
Trepti lampica.Ali ona trepti vec godinama jer onaj senzor ne radi draft se valjda zove.Da li ce blinkati tamo i za ovaj problem ili to sluzi samo za hidrauliku?

servissdf

Novi član
Tu od
12 Svi 2024
Poruka
13
imaš posebno od hidraulike lampicu i draft senzor i to nema veze, več ako imaš na desnom stupu za elektronski gas lampica, a odakle si ti ZLOOCKO

Axial

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
268
ja na stupu imam ručni gas i unutar ručice ručnog gasa mali taster sa lampicom (diodom) u sredini kojim se može uključiti unaprijed postavljena razina ručnog gasa..... ako je to ta lampica koja daje greške motora - onda je jedva vidljiva.

zloocko

Aktivni član
Tu od
18 Ruj 2015
Poruka
235
pa dal ste provjerili filter goriva crijevagoriva,crijeva i ventil povrata ,ac pumpa, kakav je regulator mehanički ili slektro
Gdje se nalazi ovaj ventil povrata?Jer njega nisam jos gledao ?Ovo sve mijenjano a ac pumpu novu stavio.

zloocko

Aktivni član
Tu od
18 Ruj 2015
Poruka
235
ja na stupu imam ručni gas i unutar ručice ručnog gasa mali taster sa lampicom (diodom) u sredini kojim se može uključiti unaprijed postavljena razina ručnog gasa..... ako je to ta lampica koja daje greške motora - onda je jedva vidljiva.
Kad bi slikao pa da vidim ?Imam na djojstiku one memorije za memorirati gas a sa strane imam kotacic mali da rukom gas odredim to se na sjedalu nalazi,jel na to mislite?

zloocko

Aktivni član
Tu od
18 Ruj 2015
Poruka
235
Kad bi slikao pa da vidim ?Imam na djojstiku one memorije za memorirati gas a sa strane imam kotacic mali da rukom gas odredim to se na sjedalu nalazi,jel na to mislite?
Tu ima i za spustanje hidraulike i za povere.

Axial

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
268
Gdje se nalazi ovaj ventil povrata?Jer njega nisam jos gledao ?Ovo sve mijenjano a ac pumpu novu stavio.
tako sam i ja stavljao novu AC pumpu - pa mi nije pomoglo.... ventil povrata je jednosmjerni ventil koji se nalazi na crijevu povratnog voda goriva iz elemenata ubrizgavanja u spremnik (negdje između motora i kabine) služi da elementi ne mogu nekim slučajem nefiltriranu naftu (kroz povrat) povući iz spremnika - tako da višak nafte može teći samo u smjeru spremnika.

Najnoviji postovi

Na vrh