Gdje se nalazi ovaj ventil povrata?Jer njega nisam jos gledao ?Ovo sve mijenjano a ac pumpu novu stavio.pa dal ste provjerili filter goriva crijevagoriva,crijeva i ventil povrata ,ac pumpa, kakav je regulator mehanički ili slektro
Kad bi slikao pa da vidim ?Imam na djojstiku one memorije za memorirati gas a sa strane imam kotacic mali da rukom gas odredim to se na sjedalu nalazi,jel na to mislite?ja na stupu imam ručni gas i unutar ručice ručnog gasa mali taster sa lampicom (diodom) u sredini kojim se može uključiti unaprijed postavljena razina ručnog gasa..... ako je to ta lampica koja daje greške motora - onda je jedva vidljiva.
Tu ima i za spustanje hidraulike i za povere.Kad bi slikao pa da vidim ?Imam na djojstiku one memorije za memorirati gas a sa strane imam kotacic mali da rukom gas odredim to se na sjedalu nalazi,jel na to mislite?
tako sam i ja stavljao novu AC pumpu - pa mi nije pomoglo.... ventil povrata je jednosmjerni ventil koji se nalazi na crijevu povratnog voda goriva iz elemenata ubrizgavanja u spremnik (negdje između motora i kabine) služi da elementi ne mogu nekim slučajem nefiltriranu naftu (kroz povrat) povući iz spremnika - tako da višak nafte može teći samo u smjeru spremnika.Gdje se nalazi ovaj ventil povrata?Jer njega nisam jos gledao ?Ovo sve mijenjano a ac pumpu novu stavio.
Prijatelj mi ima Hurlimann Prestige 90 iz 2002. godine i ima problem sa prvim paljenjem traktora ujutro. Njegov traktor upali na zub ali se nakon 30 do 60 sekundi ugasi kao da mu je nestalo goriva. Nakon toga vergla po desetak puta da ga upali i traktor onda trokira minutu-dvije i onda ostatak dana radi normalno. To se ponavlja svakodnevno zadnjih 6 mjeseci a još nitko nije otkrio uzrok problema. Da li bi tko znao u čemu je problem?A sta bi moglo biti na Silveru 1997 g. nece da pali ,vergla po pet-sest-deset puta i tek onda upali?Kao da ne dobije gorivo .