marko hurlimann xa86 kaže:
Lijepo si ti to sredio,,..
IMT došao s generalke i odma pod plug
Nije na imt-u rađena generalka!!!!, Fala Bogu!
Ovako, bilo je slagano, komplet getriba, znači, lamele, druk ležaj i još neki ležajevi novi stavljeni, reparacija korpe, šerafi i capice, spojnička, ručna kočnica, provjera hidraulične pumpe koja je bila u redu, fala Bogu!
šŠto se tiče motora, samo štelanje ventila, provjera dizni i stavljena mu je NOVA ULJNA PUMPA!!!
Sad ide ko lud i stvara pumpa dobar pritisak ulja, za razliku od stare, a nova je došla samo 650 kn :mrgreen:
Majstor je mjerio kompresiju i iznenadio se kako je dobra, inače traktor pali IZVANREDNO, te mu nije dirao dušu, tj karike i ostalo, fala Bogu :mrgreen:
Stavio mi je na spoj zvona s getribom umjesto azbestnih polumjeseca original semering od MF-a starije serije 5xx i s time sam izuzetno zadovoljan, jer s obziro koliko je več izorao nije procurio, a i veli majstor da neče, jer najdraže mi je to što nemoram kao prije svaki dan prije nego sam ga palio natičiti oko 0,5 - 1 l ulja, fala Bogu
Zamjenio mi je dihtunge na granama auspuha, da sad čujete koji zvuk ima, zakon, stari su izgorjeli pa je tu puhalo!, te mi je zamjenio dihtung na karteru i na poklopcu glave motora :mrgreen:
Zadovoljan sam, majstoru - svaka čast! :mrgreen:
:blackeye :blackeye