Rekel je sinoč meni jedan prijatelj, ja sam ti to moral reči i sad mi je lakše a ti kak hočeš. .....Universal. Bilo koji. Točka.
Jednom IMT, nikad više IMT. Tvoje riječi
@
IMT-ova hidraulika je riješiva stvar
Je ako ga prodaš ili uložiš više nego vrijedi Muhaš riješiš hidrauliku riješiš kardan ubaciš mokre kočnice riješiš kvačilo riješiš struju riješiš volan i veči ajnšlag i riješiš xxxxx e tad bi 558 bil stroj poštivam kolege koji ga imaju ali nedaj bože da ga moram ponovo koristiti . Usrani nije bog zna kaj ali za puno poslova je bolji . ZJ nije baš 558/560 crknuti konj nego kod silaže treba često nijenjati treča spora/ prva brza a to malo traje pa se vozači silokombaja (samohodnih) ljute na IMT jer se malo čeka i također vožnja u rikverc jer je brzi prebrz a spori prespor .
mali imam 560 i usranog jedina prednost je hidrovolan motori na oba su dobri ali ipak je usrani jači ne tanjuram ali sa rd 2.5 usrani radi (ako treba samo isprobano) a 560 ne hidraulik ako je ispravan na usranom drži rolo balu 7 dana isprobano itd dakle usrani za večinu poslova je bolji . 558 nikad više pa to je božja kazna za voziti .
A @mali je vidio jednog razvaljenog Ursusa i odmah misli da su i drugi takvi. Ima i razvaljenih IMT-a koji neće upalit ni na šlepanje pa to ne znači da su i drugi takvi.
Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk
Stavi mu termostat pa ćeš vidjet Jel će mu dignut temperaturu preko 60Ja sam vidio kontra uostalom napisao sam .
Ursus mu zakuha samo tako sad ima frezu 170 cm sprdnja gramip at 20.
Meni na 560 tempratura ne prelazi 60 u oranju i tanjiranju.
dalje da nepričam to što nekom treba držat hidrulik dok je ugašen.
Neznam meni nema potrebe uvjek spuštamo na pod da ne drži a i da treba lako se riješi s gumicama.
Stavi mu termostat pa ćeš vidjet Jel će mu dignut temperaturu preko 60
Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk
Slažem se da će IMT daleko teže zakuhati ali sa tim ursusom nešto ne štima po pitanju hlađenja kad tako lako zakuha.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk