Oko 8000 eura je po meni realno bez prednje vuče. Sa prednjom vučom oko 10 000 eura.Kod nas u bosni i do 10t e.
Mislim da je malo puno
Ti bi svojega dal za 3🤔3 tis. e.
Ja nisam rekao da vrijedi 30 nego da ga ne bi dao ni za 30 tisuća, realno ne vrijedi preko 15 tisuća samo ga je problem naći u 100% ispravnom stanju a tko ga ima teško da će ga prodati, ako hoće čovjek utege za njega cijeli set prednjih i stražnjih dođe preko 1000€Pa jel onda i moj 539 vrijedi 30 tis e koji isto radi 30 rali?
Kaj je prevec je prevec, taj Zetor je novi koštal 2005 ispod 200 tis. kn i sad da su takvi 15-17 tis eur, to bi bilo plafon i skroz realno.
Ali zato ima 30km/h konačnu brzinu.Dali je bolje njega uzeti iako je par ks slabiji
Sve jasno, znam kaj si htel reci, samo sam malo sarkastican.Ja nisam rekao da vrijedi 30 nego da ga ne bi dao ni za 30 tisuća, realno ne vrijedi preko 15 tisuća samo ga je problem naći u 100% ispravnom stanju a tko ga ima teško da će ga prodati, ako hoće čovjek utege za njega cijeli set prednjih i stražnjih dođe preko 1000€
Ja sam kupil svoj 533 od ženinog tetka. Traktor je stajal 20 godina,pošto su kupili drugi. I ,istina je da je čovjek plakal kad je išel z grunta jer je to bil njegov prvi traktor. Ali sad je osmjeh od uha do uha kad mene vidi na njemu. Blizu smo si,500 metri. Veli,sad znam da je v dobrim rukama i da nije otišel v staro železo. A z mojega grunta bu išel sigurno posle mene 👍I nebi ih nikad mogel prodati, jer vjerojatno dok bi izlazili iz dvorišta, plakal bi se.
I nebi ih nikad mogel prodati, jer vjerojatno dok bi izlazili iz dvorišta, plakal bi se.